Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Başakşehir karşı karşıya! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Başakşehir karşı karşıya! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş İstanbul Başakşehir maçı ile iki ekip 6. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Edinilen bilgilere göre; İstanbul Başakşehir'i konuk ettiği son 10 Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş, rakibine en son Ağustos 2010'da 2-0 mağlup oldu. O karşılaşma, aynı zamanda Başakşehir'in Beşiktaş'ı lig tarihinde deplasmanda yenebildiği tek mücadeleydi. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Beşiktaş İstanbul Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbul Başakşehir'in 2011/12 sezonundan bu yana deplasmanda mağlup edemediği takımlar arasında en fazla konuk olduğu rakibi Beşiktaş ancak bu süreçte ziyaret ettiği 37 ekip arasında en fazla berabere kaldığı da yine siyah-beyazlılar.

Beşiktaş ile İstanbul Başakşehir arasında oynanan son dört Süper Lig maçında da her iki taraf en az ikişer gol kaydederken; bu durum, bu rekabette daha önce sahnelenen 24 karşılaşmada sadece üç kez yaşanmıştı.

İstanbul takımlarıyla oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Beşiktaş, bu iki galibiyeti de biri bu sezonki tek karşılaşmada olmak üzere Fatih Karagümrük karşısında aldı. Siyah-beyazlılar en son Ocak-Mart 2021'de üst üste iki İstanbul takımını yenerken; o sürecin ilk ayağında Fatih Karagümrük, ikinci ayağında ise İstanbul Başakşehir'i mağlup etmişti.

Maçın oynandığı haftaya lider giren takımlara rakip olduğu son yedi Süper Lig karşılaşmasının sadece birini kazanan İstanbul Başakşehir, tek galibiyetini geçen sezon şampiyonluğu garantileyip sahaya çıkan Trabzonspor'u 3-1 yenerek aldı.

Bu sezon beş haftada 14 gol atan Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk beş maçlar itibarıyla sadece bir sezonda daha yüksek sayıya ulaştı. Son dört maçta da 3+ gol atan siyah-beyazlılar, daha uzun bir seriyi en son 2012/13 sezonunda Samet Aybaba yönetiminde yaşadı. Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Şubat 2022'den bu yana en fazla toplam ve kafa golü atan oyuncu olan Jackson Muleka, bu sezon Beşiktaş formasıyla rakip filelere gönderdiği dört golün üçünü kafayla kaydetti.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı beş Süper Lig maçında da gole katkı sağlayan Wout Weghorst, Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2014/15'ten bu yana bunu bir sezonun ilk altı haftasında da başaran ikinci oyuncu olmak istiyor. Beşiktaş'a karşı forma giydiği iki Süper Lig maçında üç gol atan Stefano Okaka'nın, Türkiye kariyerinde filelerini daha fazla havalandırdığı bir takım yok.

Geçen hafta Alanyaspor filelerini havalandıran Serdar Gürler, Süper Lig'de ilk maçına çıktığı 2012/13 sezonundan bu yana 50 gole ulaşan altıncı Türk oyuncu oldu.

BEŞİKTAŞ İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş İstanbul Başakşehir maçı 12 Eylül Pazartesi saat 19:00'da Vodafone Park'ta başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık