Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Ante Rebic transferi için harekete geçti! Domagoj Vida'dan destek

Beşiktaş Ante Rebic transferi için harekete geçti! Domagoj Vida'dan destek

 

Beşiktaş’ta transfer dönemi beklenenden yavaş geçse de kulislerden ilginç bilgiler gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlıların ilk denemede sonuç alamadığı Ante Rebic için yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Hırvat yıldızın siyah-beyazlılara transferi için eski bir Kartal, Domagoj Vida'nın devreye girdiği bildirildi.

Vida, Beşiktaş ile ilgili olumlu bilgiler verdiği vatandaşına “Türkiye'de çok mutlu olursun” diyerek referans olduğu ifade edildi. Beşiktaş yönetimi ise Milan ile masada.

 

Hırvat sol kanat, Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri, Avrupa'da kalmak için reddetmişti. 2025'e kadar kontratı ve vergiler dahil 6 milyon Euro maliyeti bulunan Rebic'in maaşının ortaklaşa karşılanması formülü üzerinden çalışılıyor.

Anlaşmaya satın alma opsiyonu da konulması gündemde.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık