Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11'ler!

Beşiktaş-Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11'ler!

Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlılar'da son iki maçta alınan mağlubiyetin ardından Fernando Santos eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Portekizli Teknik Adamın bu maçta tek amaçı kazanmak. Eski takımına karşı bugün rakip olan Sergen Yalçın ise mücadeleden en kötü 1 puan alarak Avrupa iddiasını sürdürmek istiyecek. İşte kritik maça dair detaylar...

Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, Süper Lig’de çıktığı son iki karşılaşmadan 3 puan çıkaramadı. 28. haftada Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray’a 1-0 yenilen Beşiktaş, bir sonraki hafta da Gaziantep FK’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu süreçte kalesinde 3 gol gören Kartal, rakip fileleri sarsamadı.

56. kez rakipler

İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 55 kez karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar 35 maçtan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar ise rakibini 7 kez mağlup etti. Taraflar 13 kez de sahadan 1 puan ile ayrıldı. Söz konusu müsabakalarda Beşiktaş 115 defa rakip fileleri havalandırırken, Antalyaspor ise 50 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı Güney ekibi, 3-2’lik skorla kazanmıştı.

İç sahada 26 puan topladı

Beşiktaş bu sezon ligde çıktığı 14 iç saha müsabakasında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Evinde 26 puan toplayan Kartal, söz konusu maçlarda 20 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 12 gole engel olamadı.
Ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçında mağlup olan Antalyaspor, son 5 mücadelede ise galip gelemedi.

Beşiktaş’ta 8 eksik

Zorlu karşılaşma öncesi siyah-beyazlılarda Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle yarın forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku ise sarı kart cezalısı olduğu için görev alamayacak.

Siyah-beyazlılarda Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Söz konusu oyuncular, bu müsabakada kart görmeleri durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Başakşehir maçında siyah-beyazlı takımı yalnız bırakacak.

Burak Pakkan düdük çalacak

Beşiktaş - Antalyaspor müsabakasını hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alper Akarsu olacak.

Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, 5'e 2 top kapma çalışması sonrası oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Öte yandan, tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Salih Uçan ve Tayfur Bingöl’ün yanı sıra ayak bileğinde impingement (sıkışma) sendromu ve arka kapsülde gerilme yaralanması olan Al Musrati, Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayacak.

Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'leri:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Worrall, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Muci, Rashica, Cenk, Semih.
Antalyaspor: Helton, Bahadır, Bünyamin, Veysel, Saric, Erdoğan, Kaluzinski, Ufuk, Streek, Buksa, Larsson.

Sergen Yalçın 840 gün sonra!

Beşiktaş’a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor’da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın, 840 gün sonra yeniden Tüpraş Stadı’na çıkacak. Beşiktaş’la 2021- 2022 sezonunda beklentilerin gerisinde kalan ve kulüple yollarını ayıran Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın başında Dolmabahçe’deki son lig maçına 27 Kasım 2021’de çıkmıştı. Sergen Yalçın’ın görev yaptığı son lig maçında Beşiktaş, Giresunspor’a 4-0 yenilmişti.

Beşiktaş'ta yıldızlara özel görev!

Son 2 karşılaşma öncesinde çıktığı 10 lig müsabakasında 9 gol ve 2 asistle oynayan Semih, ardından düşüşe geçmişti. Teknik direktör Fernando Santos’un, Semih’ten daha efektif şekilde yararlanabilmek için bu akşam kanat hattında forma giyecek olan Cenk Tosun ve Milot Rashica’dan genç yeteneğe maç boyu pozisyon yaratmalarını istediği kaydedildi. Ayrıca Ernest Muci de 90 dakika boyunca Semih’e orta sahadan göndereceği paslarla asist kovalayacak!

VAR hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor bugün saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Burak Pakkan düdük çalacak. Pakkan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Alper Akarsu olacak.
Müsabakanın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak. Ceylan'a AVAR'da Direnç Tonusluoğlu ve Serkan Olguncan eşlik edecek.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Burak Pakkan yönetecek. Kritik mücadele 16 Mart Cumartesi günü 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak...

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık