Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Antalyaspor: 0-0

Beşiktaş - Antalyaspor: 0-0

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta erteleme maçında Vodafone Park'ta Fraport-Tav Antalyaspor ile karşılaştı. Kara Kartal, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. 

Müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetti. Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ile Anıl Usta yaptı. Tugay Kaan Numanoğlu dördüncü hakem oldu.

Beşiktaş-Antalyaspor 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Umut, Salih, Gedson, Redmond, Dele Alli, Cenk, Muleka

Yedekler:  Ersin, Atiba, Kerem, necip, Berkay, Welinton, Semih, Demir Ege, Tayfur

Antalyaspor: Ataberk, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Floranus, Fernando, Fredy, Ndao, Ghacha, Mehmedi

Yedekler: Alperen, Cemali, Gerxhaliu, Ufuk, Ege, Emirhan, Enginalp, Emre, Erkin, Sinan

MAÇTAN ÖNEMLİ NOTLAR

Beşiktaş-Antalyaspor maçı başladı.

4' dakikada kullanılan köşe vuruşunda Salih'in ceza sahasında karambolde yaptığı vuruş auta çıktı.

Beşiktaş Kulübü ve taraftarları depremden etkilenen çocuklar için Antalyaspor maçı öncesinde ‘Bu oyuncak sana arkadaşım’ kampanyası başlatmıştı. Siyah-beyazlı taraflar, karşılaşmanın 4'üncü dakikasının 17'nci saniyesinde oyuncakları sahaya atarak, depremzede çocuklara anlamlı hediyeler gönderdi. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından Süper Lig ekipleri, bölgelere yardım göndermek için çalışmalar başlatmıştı. Beşiktaş Kulübü de depremden etkilenen çocuklar için farklı bir organizasyon düzenlendi. Kapalı Tribün’de yer alan büyük pelüş oyuncakların yanı sıra siyah-beyazlı taraftarlar da depremin meydana geldiği 04.17 saatini dikkate alarak maçın bu dakikasında ellerindeki oyuncuklar ve atkıları sahaya attı. Toplanan oyuncaklar, Beşiktaş Kulübü aracılığıyla depremzede çocuklara ulaştırılacak.

Cenk Tosun ve Maxim, Beşiktaş taraftarlarının sahaya oyuncak attığı sırada saha içinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı.

30. dakikada Antalyaspor serbest vuruş kazandı. Fernando'nun arka direğe doğru kestiği ortaya Veysel kafa ile vurdu, Mert güçlükle kornere çeldi.

45+3. dakikada Rosier'in pasında ceza sahasına doğru hareketlenen Redmond'un çaprazdan yapmış olduğu vuruş auta gitti.

45+5. dakikada Beşiktaş köşe vuruşu kazandı. Redmond'ın kullandığı kçşe vuruşunda ön direkte Salih topu arkaya aşırdı, Muleka'nın kafa vuruşu direğin üzerinden auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı başladı. Beşiktaş'ta ısınma sırasında sakatlanan Ghezzal yerine maça 11'de başlayan Dele Alli oyundan çıkarken yerine Tayfur girdi.

57. dakika Beşiktaş'ta 17 yaşındaki forvet Semih Kılıçsoy, Muleka'nın yerine oyuna girdi.

79. dakikada Beşiktaş, Salih'in yerde kalmasıyla sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Redmond'ın ceza sahasına yaptığı ortayı Tayyip Talha kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ancak gol VAR kararı sonrası elle oynama gerekçesiyle iptal edildi.

88. dakikada Saiss, Redmond'a hairka bir pas attı. İngiliz futbolcu sol kanattan ceza sahasına girdi ve şutunu çekti, kaleci Ataberk topu çeldi, ardından Kerem'in şutunu auta gitti.

PENALTI KAÇTI!

Beşiktaş 90+4. dakikada penaltı kazandı. genç futbolcu Semih'İn ara pasında ceza sahasına yönelen Cenk, kaleci Ataberk'in müdahalesiyle yerde kaldı ve beşiktaş penaltı kazandı. Topun başıan geçen Cenk Tosun, penaltıyı kaçırdı

90. Beşiktas penaltı fırsatını Cenk Tosun ile değerlendiremiyor.

Beşiktas kendi yarı sahasında serbest atış kazanıyor.

Beşiktaş sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık