Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Ankaragücü maçı hakkında tüm detaylar!

Beşiktaş Ankaragücü maçı hakkında tüm detaylar!

Beşiktaş Ankaragücü maçı ile Süper Lig'de 33. hafta mücadelesi oynanacak ve haftanın perdesi bu mücadele ile açılacak. Ankaragücü ile oynadığı son 11 Süper Lig maçını kaybetmeyen Beşiktaş, rakibine en son Şubat 2011'de deplasmanda mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında Ankaragücü'ne konuk olduğu Süper Lig maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş, bu rekabette galibiyet alamadan geçtiği son sezonu 1982/83'te yaşadı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri...

Edinilen bilgiele göre; Beşiktaş'a konuk olduğu son 14 Süper Lig maçından sadece 1 puan çıkaran Ankaragücü (1B 13M), rakibini Şubat 2002'den bu yana dış sahada mağlup edemiyor. Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu yedi Süper Lig maçını da kazanamayan Ankaragücü, lig tarihinde bu deplasmanı galibiyetsiz geçtiği sezonlar arasında en fazla maça çıktığı dönemi yaşıyor.

Süper Lig'de oynadığı son beş maçı kazanamayan Beşiktaş, üst üste altı karşılaşmayı galibiyet alamadan geçtiği son süreci Mart-Nisan 2012 arasında yaşadı.

Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra Süper Lig'de çıktığı 11 deplasman maçının sadece birini kazanan Ankaragücü, tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada Gaziantep FK'yı 1-0 yenerek aldı.

Bu sezon Süper Lig'de 48 puan toplayabilen Beşiktaş, lig tarihinde 32'nci maçlar itibarıyla 1997/98'in ardından en düşük puanda kaldığı sezonu yaşıyor. 2024 takvim yılında Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu olan Semih Kılıçsoy (9 gol & 3 asist), bu dönemde Beşiktaş'ın attığı gollerin yüzden 71'inde pay sahibiydi. Cenk Tosun'un Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de gol atamadığı takımlar arasında Ankaragücü'den daha fazla karşılaştığı tek rakibi Sivasspor. Ankaragücü santrforu Ali Sowe, Beşiktaş'a karşı forma giydiği üç resmi maçta rakip filelere birer gol gönderdi.

Beşiktaş Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Beşiktaş Ankaragücü maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HOLLANDALI HIGLER, VAR'DA OLACAK

"Beşiktaş - Ankaragücü" maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR), Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Dennis Johan Higler oldu.

Higler bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile Dinamo Zagreb arasındakki eleme maçında düdük çalmıştı.

Yunanistan Futbol Federasyonu, Higler'e Olympiakos-Panathinakos kupa maçında görev vermişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık