Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Alexander Sörloth için masaya oturuyor

Beşiktaş, Alexander Sörloth için masaya oturuyor

Siyah beyazlıların gündeminde Trabzonspor’daki performansıyla ‘Kuzeyin Kralı’ lakabını alan golcü futbolcu var. Orta sahasını Gedson ile takviye eden siyah beyazlılar hücum hattını da yine Türkiye’yi ve Süper Lig’i yakından tanıyan bir oyuncuyla güçlendirmek isterken gündemin ilk sırasında Trabzonspor’da gol kralı olan Sörloth var.

Hürriyet Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Valerien İsmael yönetiminde ilk galibiyetini Alanyaspor karşısında farklı bir skorla alarak moral bulan Beşiktaş’ta yeni sezonun planlamaları için de çalışmalar devam ediyor. Oynamadan para kazanan oyuncuların sözleşmesinin tamamlanmasıyla rahat nefes alacak olan siyah beyazlılar orta sahasını Gedson Fernandes ile takviye ederken hedef hücum hattını da yine Türkiye’yi ve Süper Lig’i yakından tanıyan bir oyuncuyla güçlendirmek. Gündemin ilk sırasında Trabzonspor’da gol kralı olan Alexander Sörloth var.

2 sezondur düşüşte

Bordo mavililerle 49 resmi maçta 33 gol, 11 asistlik performansa imza atan Sörloth sergilediği bu performansın ardınndan 20 milyon Euro bonservisle Leipzig’e gitti. Alman ekibi ile 2025 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunan Sörloth bir türlü Türkiye’deki performansına ulaşamadı. Alman temsilcisinde 37 maçta 6 gol, 3 asistli bulunan Norveçli bu sezon Real Sociedad’a kiralanırken İspanya’da da umduğunu bulamadı. La Liga ekibinde de 36 maçta 5 gol, 1 asisti bulunan 26 yaşındaki futbolcunun mevcut piyasa değeri şu 12 milyon Euro.

Leipzig ile temasa geçildi

Yaşadığı durgunluğa rağmen oyuncunun potansiyeline güvenen Kartal, Sörloth’un bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile temaslara başladı. Alman ekibi ile futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması için görüşmeler sürüyor. Bu arada İsmael de Sörloth ile ilgili Alanya maçı sonrası “İsim vermeyi doğru bulmuyorum. Bu noktada değiliz. Tabii ki Ceyhun Kazancı ile yakın temastayız. Önümüzdeki sezonla ilgili planları konuşuyor ve çiziyoruz. Şu an hazırlandığımız şey, en güçlü şekilde sezonu tamamlamak” demekle yetindi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık