Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Alanyaspor maç sonucu: 1-3

Beşiktaş - Alanyaspor maç sonucu: 1-3

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor'u Süper Lig'in 17. haftasında konuk etti. Siyah-Beyazlılar bu maçı kazanıp galibiyet serisi oluşturmak istiyordu. Alanyaspor ise bu zorlu deplasmandan 3 puan alarak kritik virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyordu.

Edinilen bilgilere göre; Fatih Tekke'nin planları tuttu. 9'da Omar Colley fileleri sarstı, 38'de ise Daniel Amartey'in hatasında Yusuf Özdemir ağları havalandırdı. İlk yarı 1-1 sona erdi, takımlar soyunma odasına eşitlikle gitti. İkinci devreden ise uzun bir süre gol sesi çıkmadı. 80'de Janvier fileleri sarstı, 90'da Carlos Eduardo sahneye çıktı ve maçın 3-1'lik skorunu belirledi.

3 maça çıktı

Ankaragücü'yle 1-1 berabere kalan, Fenerbahçe'ye ise 3-1 kaybeden Kara Kartal'ın galibiyet hasreti 3 maça çıkarken Siyah-Beyazlılar 26 puanda kaldı. Alanya ise Konya beraberliği ve İstanbulspor galibiyeti sonrasında yenilmezlik serisini 3 karşılaşmaya çıkarttı, puanını da 17 yaptı.

CANLI ANLATIM

1' Mücadelenin hakemi Ümit Öztürk ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

GOL!

9' Beşiktaş'ta serbest vuruş kullanıldı, savunmadan seken topu Colley kaptı, karşı karşıya pozisyonda kaleci Ertuğrul'u avladı. Önce hakem Ümit Öztürk pozisyon öncesinde faul tespit etse de VAR'da pozisyonu izledikten sonra golü verdi. Beşiktaş 1-0 önde.

14' Leroy Fer ceza sahası yayının üstünden sert bir şut çekti ancak top farklı şekilde auta çıktı.

31' Balkovec uzaktan şansını denedi fakat çerçeveyi bulamadı.

35' Muleka ceza sahası sağ çaprazından uzak direği düşündü fakat top dışarda.

GOL!

38' Oğuz Aydın sağ kanatta yerden topu içeri çevirdi, Amartey kontrol etmek isterken hata yaptı, araya giren Yusuf Özdemir fileleri sarstı. Skor şimdi 1-1.

İlk devre sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

53' Savunmanın uzaklaştıramadığı topta genç oyuncu Demir Ege Tıknaz yayın az gerisinden şansını denedi ancak az farkla dışarda.

AZ FARKLA DIŞARDA!

70' Semih sağ çaprazdan çizgiye inip penaltı noktasına doğru topu çevirdi, Amir Hadziahmetovic vurdu, savunmaya çarpan top direğin hemen yanından kornere gitti.

80' Masuaku serbest vuruşta direkt kaleyi yokladı, kaleci Ertuğrul gole izin vermiyor.

GOL!

87' Alanyaspor kontrasında Oğuz ile Janvier verkaçı harika yaptı, Oğuz penaltı noktasındaki Janvier'i bir daha gördü ve başarılı oyuncu fileleri sarstı. Akdeniz ekibi, Dolmabahçe'de 2-1 önde.

BİR GOL DAHA! 

90' Janvier'in baskısında Mert Günok topu kaptırdı, Carlos Eduardo uzaktan boş kaleye harika vurdu ve farkı 2'ye çıkarttı!

Mücadele sona erdi.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Oxlade-Chamberlain, Semih, Muleka, Cenk.

Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Aliti, Yusuf, Efecan, Novais, Oğuz, Sisto, Cordova, Richard, Augusto

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık