Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Alanyaspor karşı karşıya!

Beşiktaş - Alanyaspor karşı karşıya!

Beşiktaş, Süper Lig'in 20'nci Hafta mücadelesinde Alanyaspor ile 3 puan mücadelesi yaşayacak. Alanyaspor ile daha önce 14 kez karşılaşan Beşiktaş, bu karşılaşmalardan 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı. 

Edinilen bilgilere göre; bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Hakan Yemişken yapacak. Ali Şansalan dördüncü hakem olacak.

ABOUBAKAR’IN 11'DE OLMASI BEKLENİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş’in yeni transfer Vincent Aboubakar’ı bugün onbirde sahaya sürmesi bekleniyor.

Eksik futbolculardan dolayı maç kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak olan Güneş’in, Rosier’in yerine sağ beke Necip’i yazması büyük ihtimal. Sağ bekteki Tayfur alternatifi ise, tecrübeli futbolcunun iki maçtır orta sahada başarılı olmasından dolayı zayıf bir ihtimal olarak duruyor. Yine defanstaki cezalı bir başka futbolcu Saiss’in yerine de Welinton oynayacak. Bu değişimlerden sonra Güneş’in defans kurgusu Necip, Tayyip Talha, Welinton ve Masuaku olacak.

Orta sahada Salih, Tayfur ve Gedson üçlüsünü bozması beklenmeyen Şenol Güneş’in, hücum hattında Beşiktaş’a 3. kez geri dönen Aboubakar’ı onbire yazması en çok beklenen gelişme durumunda. Aboubakar’ın onbirde oynaması durumunda Cenk Tosun sağ tarafa geçerken, sol kanatta N’Koudou görev yapacak.

Beşiktaş’ın Alanyaspor karşısındaki muhtemel onbiri; Mert - Necip - Tayyip Talha - Welinton - Masuaku - Salih - Tayfur - Gedson -Cenk -N’Koudou - Aboubakar şeklinde.

CENK, MASUAKU VE GEDSON CEZA SINIRINDA

Beşiktaş’ta 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

3 sarı kartı olan Cenk, Masuaku ve Gedson kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek, 22. haftada oynanacak Karagümrük maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

VAR HAKEMİ ÖZGÜR YANKAYA

Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Özgür Yankaya oturacak. Yankaya’ya, AVAR’da Serkan Tokat ve Bahtiyar Birinci eşlik edecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık