Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Adana Demirspor karşı karşıya! Kartal'da hedef galibiyet!

Beşiktaş - Adana Demirspor karşı karşıya! Kartal'da hedef galibiyet!

Son 5 haftada sadece 1 kez kazanıp 10 puan kaybeden Beşiktaş 2022’ye galibiyetle veda edip yeni yıla umutlu girebilmek için bugün seyircisi önünde Adana Demirspor karşısına çıkıyor. Edinilen bilgilere göre; 27 puanla 3. sırada yer alan ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor karşısında alınacak bir galibiyet hem takımı zirveye biraz daha yaklaştıracak hem de takıma moral verecek. Olası bir puan kaybında ise 23 puanlı Kartal üst sıralardan biraz daha uzaklaşacak.

JOSEF 11'E DÖNÜYOR

Siyah beyazlılarda Ghezzal ile Saiss’in sakatlığı sürüyor. Şenol Güneş’in bugün orta sahayı Josef, Gedson ve Salih üçlüsünden oluşturması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ MAÇA HAZIR

Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında bugün sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek Beşiktaş, dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. 5e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.

BEŞİKTAŞ - ADANA DEMİRSPOR KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş Adana Demirspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ile Kamil Çetin yapacak. Kadir Sağlam dördüncü hakem olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık