Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, 4 mevki için 5 ismin peşinde!

Beşiktaş, 4 mevki için 5 ismin peşinde!

Romain Saiss’in ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken stoper için gündemdeki isimler Daniel Amertey ve Nihad Mujakic. Siyah beyazlıların önlibero için adayı Geoffrey Kondogbia. 10 numara için Manuel Lanzini’nın adı geçerken sol kanatta ise hedefte Ante Rebic var.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberinden edinilen bilgilere göre; Ligin 2. yarısında yakaladığı çıkışı 2023- 24’te de sürdürmek isteyen Beşiktaş yeni sezon için oyuncu avına çıktı. Bir yandan eksik bölgeleri takviye yapmak için arayışı sürdüren diğer yandan ayrılması muhtemel oyuncuların alternatiflerini belirleyen Kartal’da şu an 4 farklı bölge için 5 isim öne çıkıyor.

STOPER: AMARTEY-MUJAKiC

Özellikle İngiltere’den yoğun ilgi gören Romain Saiss’in ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Kartal’ın stoper için gündeminde iki isim var. Ankaragücü forması giyen ve ligi tanıyan Nihad Mujakic için başkent ekibi ile temasa geçildi bile. Leicester City ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki Daniel Amartey de bonservisinin elinde olması nedeniyle öne çıkıyor.

ÖNLiBERO: GEOFFREY KONDOGBiA

Atletico Madrid’de özellikle sezonun ikinci yarısında kadroya girmekte zorlanan Geoffrey Kondogbia merkez orta saha ve stoper olarak da görev yapabiliyor. La Liga ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kondogbia’nın durumunu araştıran Kartal uygun ekonomik şartlar oluşursa Fransa doğumlu Orta Afrikalı futbolcuyu kadrosuna katabilir.

10 NUMARA: MANUEL LANZiNi

Dele Alli sonrası 10 numaraya katkı verecek bir yıldız almak isteyen Beşiktaş, West Ham ile sözleşmesi sona eren Manuel Lanzini ile temasa geçti. Premier Lig’de geçen yıl sadece 10 maça çıkan Arjantinli futbolcu, Konferans Ligi’nde ise 9 maçta 2 gol, 1 asistle şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.

SOL KANAT: ANTE REBiC

Beşiktaş’ın Milan’lı Hırvat futbolcuya olan ilgisi İtalyan basınında da yer bulmaya başladı. Hatta La Gazetta dello Sport siyah beyazlıların İtalyan devine kiralama teklifinde bulunduğunu ancak Milan’ın 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Rebic’i 4-5 milyon Euro bonservisle satmak istediğini yazdı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık