Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş 3 puan istiyor

Beşiktaş 3 puan istiyor

Ve uzun zamandır heyecanla beklenen derbi günü geldi çattı... Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında bugün Galatasaray'ı konuk edecek. Vodafone Park'ta 20.00'de başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Ligde son haftalarda iniş çıkışlı bir grafik çizip, Avrupa'da ise henüz galibiyetle tanışamayan Kara Kartallar, saha avantajını da kullanarak zorlu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Tüm Beşiktaşlılar, G.Saray sınavını yeni seri başlatmak için çıkış maçı olarak görüyor. Kartal'da en büyük sıkıntı ise savunmada yaşanıyor.

İLK 4 MAÇTA İYİYDİ AMA...

Sezona iyi savunmayla başlayan ve ligdeki ilk 4 maçta kalesini gole kapatan siyah-beyazlı ekip, son 4 karşılaşmada ise kötü performans sergiledi. Beşiktaş; Rizespor (3-0), Gaziantep (0-0), Karagümrük (1-0) ve Yeni Malatyaspor (3-0) maçlarını gol yemeden tamamladı. Daha sonra çıktığı Antalyaspor (3-2), Adana Demirspor (3-3), Altay (1-2), Sivasspor (2-1) ve Başakşehir (2-3) karşılaşmalarında ise kalesini gole kapatamadı. Teknik direktör Sergen Yalçın hafta boyunca gerçekleştirilen idmanlarda savunma güvenliği üzerinde çalışma yaptırdı.

Kaynak: Fotomaç

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık