Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, 29 yaşındaki yıldız için İtalya’da görüşme!

Beşiktaş, 29 yaşındaki yıldız için İtalya’da görüşme!

Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre; Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "En az 3, en fazla 6 takviye yapacağız" açıklamasının ardından transfer görüşmeleri de hız kazandı. Hücum hattına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, uzun süreden beri takip ettiği Hırvat futbolcu Ante Rebic için girişimlerini sürdürüyor. Beşiktaş yönetiminin, Milan'ın 29 yaşındaki yıldızı Rebic için kiralama teklifini yinelediği öğrenildi. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Milan'ın Ante Rebic için gelecek teklifleri dinlemeye istekli olduğunun farkında.

TRANSFER PAZARLIKLARI BAŞLADI

Siyah-beyazlıların bu durumu bildiği için Milan'a bir teklif sunduğu kaydedildi. Bu teklifin ise kiralık olduğu aktarıldı. Ancak İtalyan devinin 29 yaşındaki yıldızı kiralık olarak değil bonservisiyle göndermeyi planladığı yazıldı. Milan'ın, Rebic'in bonservisi için 7-8 milyon euro civarında bir bedel talep ettiği bildirildi. Rebic'in ise senelik 3.5 milyon euro maaş istediği ifade edildi. Siyah-beyazlı yetkililerin önümüzdeki hafta İtalya'ya giderek hem Milan'lı yetkililer, hem de oyuncunun menajeriyle bir araya geleceği ve son teklifini sunacağı ifade edildi.

Milan ile 2025 yılının Haziran ayı bitimine kadar sözleşmesi bulunan Rebic, bu sezon 31 maçta toplam bin 229 dakika süre aldı. Hırvat futbolcu 3 gol, 2 asistle takımına katkı sağlamayı başardı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık