Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bayern Münih'ten Bouna Sarr transferi iddiası

Bayern Münih'ten Bouna Sarr transferi iddiası

Transfer döneminde kadrosuna kattığı 12 futbolcuyla sezona daha başından damga vuran Siyah- Beyazlılar için yeni bir iddia ortaya atıldı. Alman basınında çıkan haberlere göre Kara Karta’ın, Bundesliga devi Bayern Münih’in Fransız sağ beki Bouna Sarr için de girişimlerde bulunduğu belirtildi. Avrupa’da transfer dönemi sona erse de Türkiye’de yarına kadar devam etmesinden dolayı böyle bir imkanı elinde bulunduran Kara Kartal’ın, kısıtlı süre içinde bu operasyonu kiralık olarak tamamlamayı deneyeceği belirtildi. Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya listesini veren Kara Kartal, eğer 29 yaşındaki Sarr’ı kadrosuna katarsa bu oyuncuyu Devler Ligi’nde oynatamayacak.

8 milyon Euro’ya alındı

Bavyera devine geçen yıl Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’dan 8 milyon Euro karşılığında transfer olan 1,77’lik futbolcu, öncesinde Metz’de görev yapmıştı. Deneyimli isim, 2009 yılında Lyon alt yapısından Metz’in yolunu tutmuştu. Bu sezon Bayern formasını 4 maçta giyen Fransız futbolcu, rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Almanya devinde alternatif oyuncu konumunda bulunan Sarr için Bayern’in Kartal’dan kiralama bedeli istemeyeceği de kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık