Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Batshuayi opsiyonsuz geliyor

Batshuayi opsiyonsuz geliyor

Beşiktaş , forvet transferi için uzun süredir yaptığı çalışmalardan sonunda sonuç almayı başarmıştı. Yönetim, İngiltere Premier Lig devi Chelsea’nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi’yle anlaşma sağlamıştı. Yıldız futbolcunun transferini bizzat açıklayan teknik direktör Sergen Yalçın, Rizespor karşılaşması sonunda, oyuncunun yeni haftada İstanbul’da olmasını beklediğini iletmişti. 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Chelsea’yle anlaşan yönetim, satın alma opsiyonu konusunda yapılan pazarlıklarda ise orta noktayı bulamadı.

Ada ekibiyle yapılan pazarlıklarda 4 milyon Euro’luk satın alma maddesi konusundaki talebi geri çevrilen yönetim, bu konuda istediğini alamadı. Yıldız golcü, opsiyon olmadan kiralanacak. Yönetimin, başarılı oyuncuyu kiralamak için yaklaşık 1 milyon Euro ödeyeceği bildirildi. Siyah- Beyazlılar, Batshuayi’ye ise 2.5 milyon Pound ödeyecek.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık