Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi'den yeni model çalışması

Başkan Çebi'den yeni model çalışması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, mayıs ayında gerçekleşecek olağan seçimli genel kurul öncesi gelecek planlarını hazırlıyor. Seçime girmesine kesin gözüyle bakılan Çebi, siyah-beyazlı kulüpte sportif ve ekonomik anlamda yeni bir modele geçmenin çalışmalarını yapıyor.

Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlı kulübün patronu; mali disiplin odaklı, özkaynak ve tesisleşme düzenine dayanan yeni bir modele geçmek istiyor. Buna göre özkaynağa ve gençlere daha fazla yatırım yapılacak. Bu doğrultuda tesisleşme çalışmalarına hız verilecek. Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Serdar Saatçı ve Kerem Kalafat gibi genç yetenekler önümüzdeki süreçte birer birer takıma kazandırılacak. Özkaynaktan yetişen gençlerin A takıma katılmaları mali anlamda kulübe rahat nefes aldıracak ve harcamalar ciddi anlamda azalacak.

Siyah-beyazlı yönetim kurulu, pahalı transferler ve yüksek yıllık ücretlerden de büyük ölçüde kaçınacak. Takımda sadece Gedson Fernandes gibi birkaç yıldız oyuncu istisna olacak. Sözleşmesi bitecek oyuncularla bu doğrultuda görüşmeler yapılacak ve anlaşma sağlanamayan isimlerle yollar ayrılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi kongre öncesi bu konularda camiayı detaylı olarak bilgilendirecek ve destek isteyecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık