Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi'den Murat Sancak'a Şenol Güneş cevabı

Başkan Çebi'den Murat Sancak'a Şenol Güneş cevabı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a sert cevap vereceği öğrenildi. Oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçından sonra Sancak, hakem Ali Şansalan ve ekibinin tüm takdir haklarını siyah beyazlılardan yana kullandığını savunmuştu.

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; Sancak'ın siyah beyazlı cephede en çok tepki çeken açıklaması "Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin bilgi" ifadeleri oldu. Bu konuda Beşiktaş yönetiminin ne düşündüğünü araştırdık ama resmi bir açıklama alamadık. Buna karşın başkanın Kadın Futbol Takımı'nın sponsoru Vodafone ile birlikte yapılacak basın toplantısında Sancak'a cevap verecek.

İki kulüp taraftarının dostluğunu zedeliyor

Çebi, Sancak'ın hem Güneş açıklamasına hem hakem yönetimlerine dair yorumlarını değerlendirecek. Bunun yanısır siyah beyazlı kafilenin Adana'da nasıl karşılandığı, localarda yöneticiler maçı izlerken yaşadığı sıkıntılara da değineceği öğrenildi. Çebi'nin alt ligde yer alırken Beşiktaş'ın Adana Demirspor'a sahasını açtığını hatırlatarak, iki kulübün taraftarları arasındaki dostluğun Sancak'ın tutumuyla zedelendiğini belirteceği öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık