Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi'den Karaveli'ye motivasyon

Başkan Çebi'den Karaveli'ye motivasyon

Altay galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig 'de üst sıralara tırmanmayı, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna sonuna kadar devam etmeyi hedefliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, gelecek sezon da Önder Kraveli ile devam etmek istediğini açıklaması takıma olumlu yansıdı. Siyah beyazlılar ciddi eksiklere rağmen Altay karşısında bol pozisyona girdi ve üç puanın sahibi oldu. Önder Hoca'nın da öz güveni tavan yapmış durumda.

Edinilen bilgilere göre; genç teknik adamın idmanlarda daha moralli olması sayesinde futbolcuların da sezona yeni başlamış gibi olmaları dikkat çekiyor. İkinci yarıda maç kaybetmeyen siyah beyazlılarda öncelikle amaç kalan maçlarda da bu istikrarı sürdürmek.Geçen sezon kazandığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde olan siyah beyazlılarda bu başarının tekrar sağlanması için yönetim, teknik heyet ve futbolcular kenetlenmiş durumda. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık