Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Başkan Çebi'den federasyona ilginç teklif: Bonservisleri ödeyin

Başkan Çebi'den federasyona ilginç teklif: Bonservisleri ödeyin

Beşiktaş Kulübü, yabancı oyuncu kuralı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşecek. Siyah beyazlılar, gelecek sezon kuralın 7+4 olmasını talep edecek.

Fanatik'te ileri sürülenlere göre; Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, kendi döneminde Emirhan İlkhan’a neden çok fazla forma şansı vermediğini açıkladı. Tivibuspor’da Metin Pekgüven’in sunduğu programda açıklama yapan Karaveli, “Emirhan’la hem antrenmanlarda hem dışarıda sürekli iletişim halindeydik. Ancak hem oyunu açısından hem de davranışlarında bazı sorunlar yaşamaya başladı. O kadar yukarıya taşınmıştı ki, genç bir oyuncunun bunu taşıması kolay değil” dedi.

MONTERO'YA SÜRPRİZ TEKLİF

Dünya Kupası arasının verilmesinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ’a Montero için sürpriz bir teklif geldi. Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Montero’ya, La Liga ekiplerinden Elche talip oldu. İspanyol kulübü, Montero için takımın 33 yaşındaki 10 numarası Javier Pastore’yi teklif etti. Siyah-Beyazlılar’ın 10 numaraya ihtiyacı olsa da takasa sıcak bakması beklenmiyor. Pastore bu sezon Elche formasıyla sadece 1 karşılaşmada görev aldı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, federasyon ile yapacakları görüşmede yerli oyunculara yapılan yatırımları gündeme getirecek.

"FEDERASYON ÖDESİN"

Çebi açıklamasında; “8+3 kuralına göre kadro planlaması yaptık. Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısı artarsa yerli oyuncular için ödediğimiz bonservis bedelleri ne olacak? Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan ve Kerem Atakan Kesgin için kulüplerine yüksek ücretler ödedik. Federasyon bize bu bonservis bedellerini ödesin, sonra yerli oyuncu sayısını düşürecekse düşürsün!” dedi. Siyah beyazlılar bu sezon kadrosuna kattığı 3 yerli oyuncu için yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık