Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Balotelli'den Sergen Yalçın'a şok hareket!

Balotelli'den Sergen Yalçın'a şok hareket!

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Adana Demirspor'u Montero, Josef ve Rıdvan'ın golleriyle 3-0 öne geçmişti ancak Adana Demirspor harika bir geri dönüşe imza attı. Maçta Baloteli'nin yaptığı hareket ve 90+7'de gelen gol ortalığı karıştırdı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanılan Fraport TAV Antalyaspor maçının 11'inde 8 değişikliğe giderek takımını sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam Mert Günok’un yerine Ersin Destanoğlu, Necip Uysal’ın yerine Valentin Rosier, Mehmet Topal’ın yerine Welinton, N’Sakala’nın yerine Rıdvan Yılmaz, Gökhan Töre’nin yerine Ghezzal, Atiba’nın yerine Pjanic, Salih Uçan’ın yerine Oğuzhan Özyakup, Kenan Karaman’ın yerine ise Larin’i sahaya sürdü.

KALE TEKRAR ERSİN'İN

Kalede 1 maçlık aranın ardından Ersin Destanoğlu’na görev veren Yalçın, savunma dörtlüsünü Rosier, Welinton, Montero ve Rıdvan Yılmaz’dan oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Josef de Souza’yı sahaya süren Yalçın, hücum hattının sağında Ghezzal, ortasında Oğuzhan Özyakup ve Pjanic, solunda ise Larin’i görevlendirdi. Yalçın gol yollarındaki tercihi ise Batshuayi oldu.Beşiktaş’ın Adana Demirspor maçındaki 11’i şu şekilde: “Ersin Destanoğlu - Rosier, Welinton, Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef, Ghezzal, Oğuzhan Özyakup, Pjanic, Larin, Batshuayi.”

Adana Demirspor'da maça yedek başlayan ve daha sonra oyuna giren Balotelli ise 78. dakikada ceza sahasının dışından vurduğu sert vuruşla kaleci Ersin'i geçti ve durumu 3-2'ye getirdi.

SERGEN YALÇIN'A OLAY HAREKET 

Gol sonrası rakip Beşiktaş'ın kulübesine doğru ilerleyen Balotelli, teknik direktör Sergen Yalçın'a dönere kafasını gösteren bir hareket yaptı. Daha sonra ilerlerken de eliyle Sergen Yalçın'ı gösteren Balotelli, maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

INSTAGRAM'DAN DA PAYLAŞTI 

İtalyan golcü Mario Balotelli maçtan sonra resmi Instagram hesabından bu paylaşımı yaparak maçta yaptığı harekete gönderme yaptı. Balotelli'nin Yalçın'ın yorumculuk döneminde kendisiyle ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle bu hareketi yaptığı iddia edildi.

YALÇIN'IN O SÖZLERİNE CEVAP VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ 

Geçmişte yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Balotelli'nin Manchester City'de oynarken yaptığı bir vuruşla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Balotelli'nin beyni yok. Vallahi beyni yok. Ne kadar saygısız bir insan. Laubali bir vuruş yapabilirsin ona okeyim. Olabilir, futbolun içerisinde var. Ama şu yaptığı hareket tamamen saygısızlık.

'BALOTELLİ O HAREKETİ BANA YAPTI' 

Maçın ardından Balotelli'yle ilgili bir açıklama yapan Sergen Yalçın; 'Balotelli o hareketi bana yaptı. Daha önce bir oyuncunun teknik direktöre böyle bir hareket yaptığını görmemiştim. Balotelli benim muhatabım değil. Neden böyle bir hareket yaptığını bilmiyorum. Belki geçen sene bize gelemediği için olabilir." sözlerini kullandı.

90+7'DE BERABERLİK GOLÜ 

Adana temsilcisi son dakikalara kadar beraberlik için yüklendi ve 90+7. dakikada yine Balotelli korner vuruşu sonrasında karambolde attığı golle 1 puana uzandı ve büyük sevinç yaşadı.

90+7'DE BERABERLİK GOLÜ 

Adana temsilcisi son dakikalara kadar beraberlik için yüklendi ve 90+7. dakikada yine Balotelli korner vuruşu sonrasında karambolde attığı golle 1 puana uzandı ve büyük sevinç yaşadı.

ROSİER KIRMIZI GÖRDÜ 

Soyunma odası girişinde uzun süre devam eden itiş kakış sonrasında Beşiktaş'ta Rosier 2. sarı kartla kırmızı kart gördü. Daha sonra taraflar yatışarak soyunma odalarına girdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık