Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Atiba kalmak istiyor! Son karar Valerien Ismael'de

Atiba kalmak istiyor! Son karar Valerien Ismael'de

9 sezondur Beşiktaş forması giyen Kanadalı futbolcu, kariyerini burada noktalamak istiyor. 14 yabancı kuralının yeni sezonda da devam edeceğinin açıklanmasının ardından futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüşen Atiba Hutchinson, “Kariyerimin son sezonunu Beşiktaş’ta geçirmek istiyorum” dedi. Kanadalı oyuncunun kalmasına sıcak bakan yönetim, son kararı Ismael’e bıraktı.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Süper Lig takımlarının 2022-23 sezonunda da 14 yabancı ile mukavele imzalayabileceklerinin açıklanmasının ardından Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson’ın geleceği büyük ölçüde netleşti.

TÜRKiYE’DE MUTLU

9 sezondur siyah beyazlı formayı giyen 39 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir sezon daha takımda kalmak istediğini yönetime bildirdi. Futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüşen Atiba, kendisinin ve ailesinin İstanbul’da çok mutlu olduğunu ifade edip, “Bir yıl daha futbol oynamak istiyorum. Kariyerimi Beşiktaş’ta tamamlamayı arzuluyorum” dedi. Kocadağ ise kendisiyle çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtirken, son kararı teknik direktör Valerien Ismael ile görüştükten sonra vereceklerini bildirdi.

WEGHORST YiNE SÜRE iSTEDi

Kartal’ın 1 numaralı santrfor adayı Weghorst ile dün yapılan görüşmede de sonuç çıkmadı. Hollandalı golcünün ek süre istediği öğrenildi. Liege’li Muleka için de temasların sürdüğü öğrenildi.

iSPANYA’DAN JOViC iDDiASI

Santrfor arayışını sürdüren Beşiktaş için İspanyol basınından Mundo Deportivo, Luka Jovic iddiasını ortaya attı ve Beşiktaş’ın 24 yaşındaki golcü futbolcuyu istediği öne sürüldü. Beşiktaş Kulübü’nden edindiğimiz bilgilere göre; Jovic, menajerler tarafından Kartal’a önerilirken, Kartal’ın bu ismi gündemine almadığı öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık