Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş’a veda: En iyisi sizsiniz!

Atiba Hutchinson'dan Beşiktaş’a veda: En iyisi sizsiniz!

Arabam.com Konyaspor maçıyla birlikte 10 yıllık Beşiktaş kariyerine son noktayı koyan Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takıma veda etti. Edinilen bilgilere göre; 2013-14 sezonundan bu yana siyah-beyazlı formayı giyen, Beşiktaş'ın kazandığı üç Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Atiba Hutchinson, Kara Kartal'ın Spor Toto Süper Lig’de arabam.com Konyaspor’la oynadığı maçın ardından Kulübümüze veda etti.

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından takım arkadaşları ve çocuklarıyla birlikte sahaya çıkan Atiba Hutchinson konuşma yaparak Beşiktaş’a ve siyah-beyazlı taraftarlarla vedalaştı. Bir süre Atiba için hazırlanan video skorboardda yayımlanırken saha içinde bir konuşma yapan tecrübeli oyuncu, hayatının en güzel dönemlerini Beşiktaş’ta geçirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün kazanamadığımız için üzgünüz. Sezonun son maçıydı, benim de son maçımdı. Sizleri çok seviyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var. Bu kulübe ve herkese minnettarım. Başkanımıza çok minnettarım, bana çok fazla fırsat sundu, destek verdi. Burada 10 sezon geçirdim. Hayatımın en güzel dönemini burada geçirdim. Bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Bana gösterilen sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ailem de çocuklarım da burada, onlara da teşekkür ederim. Sizlere bugün veda ediyorum, sizleri çok seviyorum ve takip etmeye devam edeceğim. En iyisi sizsiniz.”

Daha sonra takım arkadaşları tarafından havaya atılan Atiba, tribünleri selamladıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirerek Beşiktaş kariyerine nokta koydu.

Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından da Kanadalı oyuncu için hazırlanan video, “Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz film gibi biraz” ifadeleriyle paylaşıldı. 

Atiba konuşmasının ardından tribünlere üçlü çektirdi ve taraftarlarımızın alkışları eşliğinde sahadan ayrıldı.

Öte yandan siyah-beyazlıların karşılaşmada giydiği formanın fontlarında Atiba görselleri yer aldı. Maçtaki gol sevinci sırasında da takım arkadaşları koşarak Atiba'ya sarıldı.

Ahmet Nur Çebi’den Atiba Hutchinson’a Plaket

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson’la siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig’de arabam.com Konyaspor’la oynadığı maç öncesinde bir araya geldi. Çebi, Beşiktaş'a hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiği Atiba’ya plaket ve çiçek takdim etti. Atiba Hutchinson, daha sonra tribünleri selamladı. Taraftarlar, Atiba’yı dakikalarca alkışladı.

Son antrenman öncesinde veda etkinliği

Beşiktaş'ta, Konyaspor maçı hazırlıkları sırasında BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde Atiba için bir veda etkinliği düzenlendi. Atiba Hutchinson, takıma hitaben yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi:

“Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır. Kendimi burada hep evimde gibi hissettim. Şenol Güneş hocam beni her zaman destekledi, bunun için kendisine çok teşekkür ederim. On yıl içinde yaşadığım her şey çok güzeldi. Şimdi veda etmem gerekiyor. Burası harika bir yer. Emre Kocadağ’a bana verdiği destek için minnettarım. Arkadaşlarımla üç şampiyonluk yaşadık. Her zaman beni ileri iten güç arkadaşlarım oldu. Bana verdikleri her şey için arkadaşlarıma minnettarım. Sahada her zaman her şeyimi vermeye çalıştım.”



Asbaşkan Emre Kocadağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcular ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde görevli emekçiler; 2013-14 sezonundan bu yana formayı giyen, Beşiktaş'ın kazandığı üç Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Atiba Hutchinson’a emekleri için teşekkür ettiler ve bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dilediler.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık