Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Asbaşkan Emre Kocadağ’dan Açıklamalar

Asbaşkan Emre Kocadağ’dan Açıklamalar

Emre Kocadağ, “Öncelikle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

İçinde bulunduğumuz talihsiz sürecin ardından beyaz bir sayfa açma gerekliliğini görüyorum. Beşiktaş, 120 yıllık bir camia. Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bu unsurları ayağa kaldırmak için bana düşen neyse gereğini yapacağım.

Kapalı kapılar ardından Beşiktaş aleyhine lobi yapanlardan Beşiktaş’ın zarar görmesi için çalışanlardan hesap soracağız. 120 yıllık camia yeniden ayağa kalkacak. Puslu havanın dağılması için arkadaşlarımızla beraber ne gerekiyorsa yapacağız. Beşiktaş hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Taraftarlarımız müsterih olsun. Hep beraber bunu başaracağımıza inanıyorum.

Beşiktaş camiasının üstünde dolaşan kara bulutların farkındayım. Bu bulutların dağılması için üzerime düşen neyse onu yapacağım. Bu ligi dizayn etmeye çalışanlardan, şampiyonluk pastasını yalnızca iki takıma paylaştırmaya çalışanlardan hesap soracağız. Camia olarak birlik olursak bunların üstesinden geliriz. Bugün Beşiktaş on bir puan gerideyken bile hakemlerin yaptıkları ortada. Camia olarak kenetlenerek bu yapılarla mücadele etme vaktimiz gelmiştir. Bu mücadeleyi arkadaşlarımızla beraber vermeye hazırız.

On bir puanlık fark da kapanır, on beş puanlık fark da kapanır. Yeter ki Beşiktaş’ın lobisi yeniden harekete geçsin. Beşiktaş’ın önündeki engelleri kaldırmak için camia olarak bir araya gelelim.”

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık