Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a gelenler ve sürpriz ayrılıklar!

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a gelenler ve sürpriz ayrılıklar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde ülkemizde tüm ligler bir süreliğine ertelendi. Transfer süresinin de Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamayla uzatılmasının ardından takımlar kadrolarına takviye yapmak için kolları sıvadılar.

Edinilen bilgilere göre; ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş'ta gelenler kadar gidenler de dikkat çekiyor. Josef'in Çin'e gitmesinin yanı sıra takımdaki yabancı kontenjanını azaltmak isteyen Siyah Beyazlılar'da ayrılıklar sürecek.

ONUR BULUT'U TRANSFER ETTİ

Kayserispor ile sözleşme uzattıktan sonra sürpriz bir şekilde futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin ardından özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Onur Bulut kadroya dahil edildi.

MAXIM'DE İŞLEM TAMAM

Beşiktaş, ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK’dan Alexandru Maxim’i kadrosuna kattı. Sezon sonuna kadar 4 aylık süreç için kiralanan 32 yaşındaki 10 numaranın maaşı da belli oldu. Maxim, TFF’nin özel ayrıcalığı gereği, 8+3’e takılmayacak ve ilk 11’de 9. yabancı olarak forma giyebilecek. Maxim, siyah-beyazlılar için sağlık kontrolünden geçti ve takıma katıldı.

JOSEF AYRILDI

Siyah-Beyazlılar’a 3 yıl önce Al Ahli’den transfer olan Josef de Souza’nın Beşiktaş macerası dün itibarıyla resmen sona erdi. Kara Kartal, 32 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırdı.

İSPANYA'DA KAOS

Sezon sonunda bitecek olan kontratı uzatılmama kararı alan Sambacı’nın sakatlık problemini bir türlü aşıp tam hazır hale gelememesi sonrasında karşılıklı anlaşma sonrası erkenden fesih yapıldı. Çin ekibi Beijing Guoan’la anlaşmaya varan Josef de Souza, lig bitimine kadar olan ücreti karşılığında bedelsiz olarak takımdan ayrıldı.

SÜRPRİZ AYRILIKLAR

Siyah-Beyazlılar’a 3 yıl önce Al Ahli’den transfer olan Josef de Souza’nın Beşiktaş macerası dün itibarıyla resmen sona erdi. Kara Kartal, 32 yaşındaki futbolcuyla yollarını ayırdı. Sezon sonunda bitecek olan kontratı uzatılmama kararı alan Sambacı’nın sakatlık problemini bir türlü aşıp tam hazır hale gelememesi sonrasında karşılıklı anlaşma sonrası erkenden fesih yapıldı. Çin ekibi Beijing Guoan’la anlaşmaya varan Josef de Souza, lig bitimine kadar olan ücreti karşılığında bedelsiz olarak takımdan ayrıldı.

BİR DEVİR SONA ERİYOR

Atiba’nın Beşiktaş’tan ayrılması ile siyah beyazlı kulüpte 10 yıllık dönemin sonuna gelindi.

İŞTE O RAPOR

2013'te PSV Eindhoven'den transfer edilen 40 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ta 10. sezonunu yaşıyordu. Atiba 3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşadı. Beşiktaş'ta 333 maça çıkan Kanadalı oyuncu, siyah beyazlı takımda en fazla forma giyen yabancı oyuncu olarak da tarihe geçti

EMRECAN UZUNHAN'LA YOLLAR AYRILDI

Siyah-Beyazlılar, resmi olarak da sezon başında takıma katılan Emrecan Uzunhan'la yollarını ayırdığını TFF'ye bildirdi. Kartal, 2 milyon euro bedelle transfer ettiği genç stoperi sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiraladı.

ORTA ALANA AMIR HAMLESİ

Konyaspor’da yıldızını parlatan Amir Hadziahmetovic, İtalyan kulüplerini peşine takarken Galatasaray'ın da göz hapsindeydi. Boşnak ön libero, tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı ve Siyah-Beyazlı formayı giydi. Konyaspor'a 3.2 milyon Euro ödeyen Kara Kartal, 25 yaşındaki oyuncuyla 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

OMAR COLLEY TAKVİYESİ

Kara Kartal, sol stoper bölgesini Omar Colley’le takviye etti. 2018 yılında Belçika ekibi Genk’ten 9.2 milyon Euro karşılığında Sampdoria’ya transfer olan 30 yaşındaki Gambiyalı savunmacı, Kartal oldu. Stoper hattının her iki bölgesinde de görev yapabilen 1,91’lik futbolcu, hava toplarında da oldukça etkin bir isim olmasıyla biliniyor. Beşiktaş, İtalyan ekibi Sampdoria forma giyen Omar Colley ile 2,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. Siyah-Beyazlı kulüpten dün yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Omar Colley’in transferi konusunda 9 Şubat 2023 tarihinden itibaren 2024-2025 sezonu sonuna kadar, oynadığı maç sayısı ve aldığı süreye bağlı koşul gerçekleştiği takdirde 2025-2026 sezonu sonuna kadar 1 yıl otomatik uzayacak şekilde oyuncu ve kulübü Sampdoria SPA ile anlaşmaya varılmıştır. Sampdoria SPA Kulübü’ne net 2.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık