Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

04 Mayıs 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu!

Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta? Muhtemel 11'ler belli oldu!

Ankaragücü bugün Türkiye Ziraat Kupası yarı final maçları kapsamında Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek.Türkiye Kupası'na giden yolda kritik öneme sahip olan karşılaşma öncesinde iki takımın taraftarları ve sporseverler karşılaşmanın kanal ve saat detayını merak ediyor. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve maçla iligli diğer ayrıntılar belli oldu. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte merak edilen soruların cevabı...

Edinilen bilgilere göre; Türkiye Kupası'nda daha önce 15 kez karşı karşıya gelen Ankaragücü ve Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarının ilki için bugün Ankaragücü'nün ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde maçın saati ve kanalı ile muhtemel 11'ler merak ediliyor. Hemen belirtelim ki maçın detayları belli oldu. Peki, Ankaragücü Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Ankaragücü Beşiktaş maçı saati ve kanalı...

ANKARAGÜCÜ VE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankargücü Beşiktaş maçı saat 20.30'da Ankara Eryaman Stadyumu'nda hakem Ümit Öztürk'ün başlangıç düdüğüyle başlayacak. Karşılaşma ATV'den şifresiz olarak izlenebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Tolga, Pedrinho, Morutan, Saponara, Bassogog, Sowe.

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Worrall, Umut, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Muleka.

TÜRKİYE KUPASI'NDA 16 RANDEVU

Beşiktaş ile MKE Ankaragücü, Türkiye Kupası’nda 16. kez rakip olacak. İki takım daha önce kupada 15 kez karşı karşıya gelirken, bu müsabakalarda siyah-beyazlılar 9, sarı-lacivertliler de 3 defa kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Beşiktaş, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde de 11 gole engel olamadı.

KUPA YOLU

Bu sezon kupaya 5. turdan katılan siyah-beyazlılar, Eyüpspor’u 4-0 yenerek son 16 turuna kaldı. Bu turda Antalyaspor’u 2-1’lik skor ile saf dışı bırakan Beşiktaş, çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finaldeki rakibi Konyaspor’u da 2-0’lık skorla geçen Kartal, yarı finalde MKE Ankaragücü ile eşleşti.

Başkent ekibi ise 3. turda Arguvanspor’u 2-0, 4. turda İskenderunspor’u 3-1, 5. turda Çaykur Rizespor’u 3-1’lik skorla eleyerek son adını son 16 turuna yazdırdı. Bu turda 24Erzincanspor’u 5-1 mağlup ederek çeyrek finalde Fenerbahçe’yle eşleşen MKE Ankaragücü, İstanbul ekibini 3-0 yenerek Beşiktaş’ın yarı finaldeki rakibi oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık