Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Amir Hadziahmetovic: Şampiyonluklar için Beşiktaş'tayım

Amir Hadziahmetovic: Şampiyonluklar için Beşiktaş'tayım

Beşiktaş'ın ara transferde kadroya kattığı Amir Hadziahmetoviç resmi imzayı attı ve takıma katıldı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; siyah beyazlıların Konyaspor’dan transfer ettiği Boşnak orta saha oyuncusu bilindiği gibi önceki gün akşam saatlerinden İstanbul’a gelmişti. Amir dün ise Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti ardından Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bir araya geldi. 25 yaşındaki oyuncu daha sonra Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın da bulunduğu törenle kendisini 4.5 yıllığına Beşiktaş’a bağlayan imzayı attı.

Büyük bir camiaya geldim

Kazancı, Hadziahmetovic’e, “Beşiktaş ailesine hoş geldin” diyerek başarılar diledi. Beşiktaş, Hadziahmetoviç için Konyaspor 3.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Boşnak oyuncunun siyah beyazlılardan başka bir kulübe transfer olması durumunda Konyaspor gelirden yüzde 20 pay alacak. Beşiktaş 25 yaşındaki oyuncuya bu sezon 580 bin Euro, kalan dört sezonda ise 1 milyon 160 biner Euro garanti para ile maç başına en fazla 10 bin Euro ödeme yapacak. Amir Hadziahmetovic büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ve Beşiktaş için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum

Deneyimli oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Beşiktaş’a şampiyonluk değil şampiyonluklar yaşamaya geldim. Bu kulübe çok daha önce de büyük bir ilgim vardı. Teklif gelince gerçekten çok mutlu oldum. Daha önce de söylediğim gibi başka kulüpler de beni istese de en çok ısrar eden kulüp Beşiktaş’tı. Konyaspor formasıyla defalarca Beşiktaş’a rakip oldum, taraftarının büyüklüğünü yakından gördüm. Bu büyük taraftar her şeye layık. Bana büyük ilgi ve sevgi gösterdiler. Ben de bu sevgiye sahada futbolumla yanıt vereceğim. Takıma katıldım şimdi sabırsızlıkla oynamayı bekliyorum."

Sağlık kontrolünden geçti

Beşiktaş'ın yeni transferimiz Amir Hadziahmetovic, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan Hadziahmetovic; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yeni transfer Amir Hadziahmetovic ile bir araya geldi. Kazancı, Beşiktaşla sözleşme imzalayan Hadziahmetovic’e, “Beşiktaş ailesine hoş geldin” diyerek şanlı formamızla başarılar diledi.

Beşiktaş KAP’a bildirdi

 

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel Futbolcu Amir Hadziahmetovic’in transferi konusunda Oyuncu ve Kulübü arabam.com Konyaspor ile sözleşme imzalanmıştır. arabam.com Konyaspor Kulübü'ne 3.200.000 Avro transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu'nun üçüncü kulübe kalıcı transferi halinde sözleşmede belirlenen esaslar çerçevesinde, sonraki transfer gelirinin 'sini aşmayacak şekilde Şirketimiz tarafından arabam.com Konyaspor Kulübü'ne ayrıca ek ödeme yapılacaktır. Oyuncu ile imzalanan sözleşme 2 Şubat 2023 tarihinden başlamak üzere 2026-2027 sezonu sonuna kadar dört buçuk yıl süre ile geçerli olacaktır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 580.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 1.160.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

Amir Hadziahmetovic takımla buluştu

Beşiktaş'ın yeni transferi Amir Hadziahmetovic, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde; Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş ile futbolcular, Amir Hadziahmetovic’e başarılar dilediler.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık