Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Alex Teixeira siyah-beyazlı formayı sırtına geçirecek

Alex Teixeira siyah-beyazlı formayı sırtına geçirecek

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Kara Kartal, tecrübeli bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyordu.  Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda son olarak Çin Ligi ekiplerinden JS Suning'in formasını giyen Alex Teixeira ile temaslarını sürdürüyordu. Son olarak Brezilyalı futbolcu, senelik 2 milyon Euro ücret ve 1 milyon Euro'luk imza parasına sıcak bakıyordu. Özellikle imza parası sorununun çözülmesinin ardından 31 yaşındaki yıldızın, Beşiktaş 'a gelmesi konusunda önünde hiçbir engel kalmadı. Artık sadece taraflar arasındaki ufak tefek pürüzlerin halledilmesi bekleniyor.

Bireysel olarak çalışıyor

Bu problemler de ortadan kaldırıldıktan sonra Alex Teixeira, Kartal olacak. Ayrıca son gelen haberlere göre de yıldız futbolcunun, 13 Ağustos'ta başlayacak olan lige kadar takıma katılması bekleniyor. Bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilen Brezilyalı futbolcunun, form durumunun da gayet iyi olduğu belirtilirken, ligin ilk haftalarında şans verilmesi halinde Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçireceği bilgisine ulaşıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık