Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi'den pozitif açıklama

Ahmet Nur Çebi'den pozitif açıklama

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursa'daki siyah-beyazlı taraftarlarla buluştu. Bursa Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlediği gecede siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya gelen Başkan Çebi, "Özellikle son 1,5-2 yılda geldiğimiz noktada, evvelki ekonomiye göre daha pozitif bir durumdayız. Çok şükür maaşlarımızı gününde ödüyoruz. Umarım bu böyle devam eder, çok kolay olmasa da devam eder" ifadelerini kullandı.

Başkan Çebi, mayıs ayındaki seçimle ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Her Beşiktaşlı'nın özgür iradesiyle seçime girecek adaylara destek olmasını, oylarını kullanmasını rica ediyorum. Kime oy verirseniz verin, doğruyu bulmaya çalışın. Oraya gelin, aklınız kime yatıyorsa ona oy verin ama lütfen oraya gelin. 'Bana destek olun' deken, ileri geri yazan sosyal medya tayfası değil, gerçek Beşiktaşlılar'ı genel kurul üyesi olmaya davet ediyorum."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık