Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi'den flaş başkanlık kararı! Aday olmayacak

Ahmet Nur Çebi'den flaş başkanlık kararı! Aday olmayacak

Beşiktaş Kulübü’nde olağanüstü genel kurul ve başkanlık seçimi öncesi, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi aday olmayacağını açıkladı. Edinilen bilgilere göre; Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Aralık ayında düzenlenecek genel kurulda yeni dönem için aday olmayacağını duyurdu.

İlk oturumu 26 Kasım Pazar günü gerçekleşecek ve yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 3 Aralık Pazar günü neticelenecek olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı öncesi durumu en merak edilen konuların başında mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmama durumu geliyordu.

Beşiktaş’ta taraftarların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalan yönetim, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iç sahada geri dönüş sonucu 3-2 kaybedilen Lugano maçı sonrası seçime gitme kararı almıştı. Mevcut başkanın da tekrar aday olup olmayacağı konusu merak ediliyordu. Ahmet Nur Çebi, verdiği karar sonucunda 26 Kasım’da düzenlenecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık yarışı vermeyecek.

“SORU ALMAYACAĞIM”

İşte Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından satır başları:

”Toplantının sonunda soru almayacağım. Daha sonra sizlerle geniş bir ortamda tüm sorularınızı 1 hafta 10 gün içerisinde cevaplayacağım. Bu kulübe ikinci başkan olarak geldik. 7. yıl ikinci başkanlıkta, FEDA döneminde icralar ve mali sorunlarla boğuşurken, futbol şubede başkanlık yaptığım dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa kupalarında namağlup sürecimiz oldu. Sonra 1 yıl ara verdim. Başkanlık koltuğuna talip olduk. Beni bu göreve layık gördüler. yüzde 68 oy ile göreve geldik. Yine aynı şeylerde karşılaştık. FEDA dönemine benzer sıkıntılar, artarak oluşmuş sıkıntılarla mücadele etme gereği duyduk.”

‘KAN DEĞİŞİMİNE İHTİYAÇ VAR’

“120. yılda Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım, Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım. Benim için ayrı bir gurur. Bu gururu bana yaşatan tüm camiama teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan… Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var. Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır.”

‘PALAVRA ATMAYIN, DÜRÜST OLUN’

“Seçim kararını aldığım gün, başkan adayı olmayacağımın kararını vermiştim. Ancak seçim sürecini uzun tutma nedenim, gelecek adayların hazırlanabilmesi içindi. Bir baskın seçim olmasın diyeydi.”

“Kim aday olursa olsun, birbirlerine nazik olsunlar. Kaybeden yarın diğerine ‘Başkanım’ demek zorunda kalacak. Palavra atmayın, dürüst olun. Beşiktaş Genel Kurulu en doğrusunu yapacaktır. Kendisini onlara teslim edin. Aday olacaksanız şimdi aday olun. Seçimden bir ay sonra kapı kapı gezmeyin. Katılımın yüksek olması lazım. Biz büyük camiayız, sadece bunu zaman zaman gösteremiyoruz. Lütfen, rica ediyorum katılım yüksek olsun. Yeni gelen, kendinden gelen önceki yönetimi denetlemeli.”

‘TFF BAŞARISIZDIR, SÖYLEYEN TEK BEN VARDIM’

“Eğer başkanınızı, yönetiminizi dışarıya karşı zayıf gösterirseniz, ‘Masaya yumruğu vursun’ dediğiniz başkanı zayıf göstereceğinizi bilmeniz gerekirdi. Yeni başkanımıza sahip çıkacağız. TFF bu ortamı kendine hak görmüştür, bizi zafiyet içinde görmüştür. TFF başarısızdır, bu arkadaşların yönetemeyeceğini ilk ben söylemiştim. Hakemlerle birlikte gitmeleri gerektiğini söyleyen tek ben vardım. Bunu Beşiktaş başkanı olduğum için yaptım.”

“Tıklanma uğruna yapılanları doğru bulmuyorum. Medyadaki arkadaşlar tavrınızı değiştirin. Siz hakaret ederseniz, genç çocuklar küfür etmeye başlar. Yönetim olan kişisel hırslarınızı, Beşiktaş üzerinden görmeyin.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık