Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi'den Dele Alli’ye destek

Ahmet Nur Çebi'den Dele Alli’ye destek

Beşiktaş’ta son haftaların en çok eleştirilen ismi olan hatta devre arasında gönderileceği iddia edilen Dele Alli mecburiyetten şans bulduğu Alanyaspor maçında eski günlerine yaklaşan bir performansa imza attı. Siyah beyazlıların son golünü ağlara gönderen İngiliz yıldız mücadelesiyle de dikkat çekti.

Spor Arena'da yer alan habere göre; 54 pasın yüzde 83’ünde isabet bulan, 8 ikili mücadele, 3 hava topu kazanan, 1 şut pası veren, 4 top kapan Dele Alli’nin çıkışında en önemli faktörlerden birinin de başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı özel görüşmeler olduğu ortaya çıktı. Maçtan önceki 2 gün 2’şer saat adeta özel terapi uygulayan Beşiktaş Başkanı’nın kendisine inandıklarını anlatarak eski Dele Alli’yi sahada görmek istediklerini ifade ettiği öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık