Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz'a sitem

Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz'a sitem

UEFA Konferans Ligi’ne 4. haftada havlu atan Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’in istifasının ardından olağanüstü kongreye kadar takımın başına getirilen Burak Yılmaz da görevini bıraktı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; siyah beyazlılar, Yılmaz yönetiminde 4’ü ligde, 2’si Avrupa’da çıktığı 6 maçın 4’ünü kaybederken Bodo/Glimt yenilgisiyle Konferans Ligi’nde gruptan çıkma şansı kalmadı. Antalyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşma sonrası sözlü olarak istifasını sunan Yılmaz, dün ise yazılı olarak görevi bıraktığını iletti.

ÇEBİ'DEN BURAK YILMAZ'A SİTEM

Olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklayan başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Seçime kadar kalmanı beklerdim" diye sitemli bir cevap verip Burak Yılmaz’ın istifasını kabul etti. Siyah beyazlı kulüp de resmi siteden yaptığı; “10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” açıklamasıyla ayrılığı duyurdu.

BURAK YILMAZ: HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Başarılarla dolu aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Beşiktaş’ta önce Şenol Güneş’in ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve başlayan, deneyimli teknik direktörün istifası sonrası büyük bir sorumluluk üstlenerek takımın başına geçen Burak Yılmaz, kulübe veda etti. Bodo maçı sonrası istifasını sunan Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı “Her şey için teşekkür ederim” paylaşımıyla camiayla vedalaştı.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI GÖZÜMDE 12. ADAM DEĞİL 1. ADAMDIR"

Göreve geldikten sonra ilk açıklamayı TRT Spor’a yapan Rıza Çalımbay; İşimiz kolay değil biliyorum ama ben futbolculara ve taraftarlarımıza güveniyorum." dedi. Görev süresi ile ilgili başkan Ahmet Nur Çebi ile herhangi bir konuşma yapmadığını belirten Çalımbay, “Beşiktaş’a döndüğüm için mutluyum tabii ki. Elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. İşim kolay değil. Ama ben başarılı olacağımıza inanıyorum. En başta taraftara güveniyorum. Onların desteğiyle çok güzel yere geleceğiz. Beşiktaş taraftarları benim için 12. adam değil, 1. adamdır. ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık