Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi’den başkan adaylığı açıklaması! Beşiktaş için kendimi yakarım

Ahmet Nur Çebi’den başkan adaylığı açıklaması! Beşiktaş için kendimi yakarım

Beşiktaş Kulübü Naşkanı Ahmet Nur Çebi, camianın merakla beklediği seçim kararıyla ilgili açıklama yaptı. Edinilen bilgilere göre; Başkan Çebi, siyah beyazlı kulübün deprem bölgesinde yaptırdığı 6 okuldan bitirilmiş olan 3’ünün açılış töreni için Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep turu yaptı. Çebi Adıyaman Besni ve Kahramanmaraş Pazarcık’taki okul açılışlarından sonra, akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemek sonrası basınla sohbet toplantısı da yapan Çebi, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

“3 GÜNDÜR TELEFONUM SUSMUYOR”

Seçim kararını henüz vermediğini söyleyen Çebi “Henüz daha karar vermedim, önümüzdeki hafta sonuna kadar kararımı açıklayacağım. 3 gündür aday olmamı isteyenlerce telefonum susmuyor, ama ben şahsi duygularla hareket etmeyeceğim, iyice düşüneceğim.” dedi.

“BEŞİKTAŞ İÇİN KENDİMİ YAKARIM AMA…”

Kongreden yana tereddütü olmadığını belirten Çebi “Benim kongreden yana hiçbir tereddüdüm yok, eğer gireceksem kaybedeceksem de girerim kazanacaksam da girerim. Ateşten gömlek giyip görev yaptım. Beşiktaş için kendimi yakarım. Ancak eşime, çocuklarıma, aileme laf edeni de yakarım. Gece yarıları kızım aranıyor. Eşime bir takım yazılar atılıyor. Bunların hesabını sorarım.” ifadelerini kullandı.

“HAVA TERSİNE DÖNEBİLİR”

Puan kaybı yaşamalarına rağmen havanın terse dönebileceğini söyleyen başkan Çebi “Puan kayıpları yaşamış olabiliriz ama daha 28 maç var. Fenerbahçe ile Galatasaray hava yakalamış olabilir ama o hava tersine de dönebilir. Biz fikstür talihsizliği de yaşıyoruz. Çünkü Avrupa maçı oynuyoruz, geliyoruz deplasmana gidiyoruz, Avrupa maçı dönüşlerinde de çok zorlu rakiplerle de oynadık.” diye konuştu.

“GÜNEŞ ENERJİM BİTTİ DEDİ”

Tecrübeli başkan, Şenol Güneş’in istifa sürecini şöyle anlattı:

“Şenol Güneş ‘Gitmem lazım artık enerjim yok ama kaçan adam da olmak istemiyorum’ dedi ve gitti. Böyle diyen birine çok fazla bir şey söyleyemezsiniz, ne yapacaksınız. Burak Yılmaz temmuzdan bu yana takımla birlikteydi ve oyuncuları en iyi o tanıyordu, onunla devam kararı aldık. Rıza hoca diyorlar ama Rıza hoca futbolcuları daha mı iyi tanıyordu?”

“ŞENOL GÜNEŞ’İN TRANSFERLERE ONAYI VARDI”

“Transferleri eleştiriyorlar ama Şenol Güneş’in bütün transferlerde onayı vardı. ‘Bu gelmesin’ dediği bir tane futbolcu olmadı, Onana’yı dahil hepsini onayladı. Genç futbolcu Onana, ben iyi futbolcu olacağına inanıyorum. En çok istediği oyuncu Bakhtiyor’du.”

“BÜYÜKEKŞİ’NİN PARMAK SALLAMASI BANA DEĞİLDİ”

Gündemi haftalarca meşgul eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin parmak sallama hareketine ilk kez açıklık getiren Ahmet Nur Çebi “TFF başkanının hareketi kesinlikle bana değildi. Küfürler çok oldu, parmağıyla ‘Başkan bu hareketler komplo, planlı. Bu tribünle, şu tribün yapıyor bu küfürleri’ diyerek o tribünleri gösterdi. Beklese devre arasında giderdi beklemedi. Sezon başında da ‘Çok beklersiniz’ diye bir laf da etmemiş. Ali Koç, ‘Ben dinlemedim, duymadım’ dedi.” diye konuştu.

“TARAFTARA KIRGIN DEĞİLİM”

Siyah beyazlı taraftarlara kırgın olmadığını dile getiren Çebi “Taraftara kırgın değilim ama sosyal medyaya kırgınım. Bu sosyal medya bizim ayarımızı bozdu. Çirkin işletilen bir sosyal medya var. Seri galibiyetler alınırken bile sosyal medya durmadı. Zaman zaman organize bir şey yapıldığını düşünüyorum.” dedi.

“FİKRET ORMAN’IN DA GÜNÜ GELECEK”

Ahmet Nur Çebi hakem operasyonlarının artık Var üzerinden yapıldığını söylerken, eski başkan Fikret Orman’ın açıklamaları için de “Fikret Orman’ın yalan ve palavra dolu açıklamalarına da cevap vereceğiz, onun da günü gelecek” ifadelerini kullandı.

“CENK TOSUN VE SALİH UÇAN’IN İMZASI…”

Siyah beyazlı kulübün başkanı son olarak, Cenk Tosun ve Salih Uçan’ın sözleşmeleriyle ilgili bir sorun olmadığını söyledi ve “Ücretler arasında dağlar kadar fark vardı. Biz bir yere geldik, onlar bir yere geldiler. 15 güne kadar o iş biter. İki taraf da bir yere geldi, bitti sayılır. Bonuslarda ufak sorunlar var, onlar da çözülür.” şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık