Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğa oynayacağız

Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğa oynayacağız

Geçen sezon ligde umduğunu bulamayan Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon yeniden zirveye oynamak istiyor. Çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’da başkan Ahmet Nur Çebi, iddialı bir kadro kurup, şampiyonluk yarışı vereceklerinin altını çizdi. Başkan Çebi, özellikle takımın yıldızlarından uzun bir süre boyunca faydalanamamalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.

Edinilen bilgilere göre; Çebi, özellikle transfer konusunda ellerini çabuk tutacaklarını belirtip, teknik ekip ile iş birliği içinde çalışıp, sezona en iyi şekilde gireceklerini söyledi. Başkan Çebi’nin sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Şampiyonluğa oynayacağız. Geçen sezon adaletsiz bir sistem uygulandı ve bundan etkilendiğimizi düşünüyoruz. Mert, Ghezzal ve Josef gibi oyuncularımızdan uzun süre faydalanamadık. Bunların hepsini iyi transferlerle, oturmuş kadromuzla ve hocamızla önümüzdeki sene halledeceğiz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık