Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: Hocalar akıllarını başına alsın!

Ahmet Nur Çebi: Hocalar akıllarını başına alsın!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ankaragücü - Beşiktaş maçında yaşananlara ilişkin basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Edinilen bilgilere göre; Çebi, TFF'ye başvuru öncesinde PFDK'ya sevk edilmeleri gerektiğine dikkat çekerken, devamındaki süreçte savunma vereceklerini ifade etti.

Beşiktaş'ın TFF savunmasında Josef de Souza da yer alacak.

Çebi'nin açıklamaları şöyle;

"ÖNCE PFDK SEVKİ GEREKİYOR"

"TFF Başkanı müracaat etmediğimizi söylemiş. Önce PFDK'ya sevk edilmesi gerekiyor. Sonra da savunmayı vermemiz gerekiyor. Durum bundan ibaret... Savunmaya kaptanımız Josef ile katılacağız. Bakalım Josef'in gözlerine bakınca ne karar alacaklar."

ÖMER ERDOĞAN'A: HOCALAR AKILLARINI BAŞINA ALSIN

"Hocalar akıllarını başına alsın! Ömer Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük bir oyuncuyu hedef göstermesi yakışıksız... Ankaragücü Başkanı'nı nazik davranışı ve özür dilemesinden ötürü takdir ediyorum ama saldırıyı yapan şahıs dün serbest bırakıldı.Fanatizmin artmaya başladığını, taraftarların bilerek ya da bilmeyerek kulüplerine zarar verdiklerini görüyoruz. Ankaragücü maçında her şey planlıydı. Küfürler de planlıydı. Sahadaki oyuncuların bizim oyuncularımızı tahrik etmesi de planlıydı."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık