Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: En fazla 1 oyuncu alabiliriz

Ahmet Nur Çebi: En fazla 1 oyuncu alabiliriz

Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Devre arasında transfer konusunda birtakım görüşmelerimiz var. Ama kulübümüzün geleceğini düşünmek zorundayız” diyen Ahmet Nur Çebi, İzmir’deki Göztepe-Altay maçındaki olaylar için de “Bir daha olmaması için çalışma yapmalıyız” yorumunda bulundu.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi devre arasında çok sayıda transfer yapmalarının mümkün olmadığını söyledi. 2. başkan Engin Baltacı ve yöneticiler Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan Seyit Ateş, Ferah, Murat Kılıç, Ali Bayrak, Umut Tahir Güneş’in de katıldığı organizasyonda medya ile sohbet toplantısı gerçekleştiren Çebi ocakta yapılacak takviyelerle ilgili, “Devre arasında transferleri birtakım görüşmelerimiz var. Ama kulübümüzün geleceğini düşünmek zorundayız. En fazla bir transfer yapabiliriz” dedi. Başkan Çebi, Göztepe-Altay maçındaki olaylarla ilgili olarak da şunları söyledi:

SIKI ÖNLEMLER ALINMASI GEREK

“İzmir’de yaşanan tribün olayları çok üzücü. Geçmişten günümüze yapılan tüm tribün olaylarını ortaya çıkarıp bir daha olmaması için çalışmalar yapmalıyız. Sıkı önlemler alınmalı. Taraftarlık bu değil. Gider maçını izler takımını desteklersin. Bunlar nedir, sopayla saldırmak vs. Yazık. Futbolsevere yakışmayacak hareketler” diye konuştu. Çebi, Katar’da devam eden Dünya Kupası ile ilgili de “Dünya Kupası’nı fazla izlemiyorum. Neden diye sorarsanız keyif almıyorum” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık