Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: El ele verip bunun altından kalkacağız

Ahmet Nur Çebi:  El ele verip bunun altından kalkacağız

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta Deprem Yardım Merkezi ile Türk Kızılay’a ait kan bağışı merkezine ziyaretlerde bulundu ve depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla yürütülen yardım çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yürütülen yardım çalışmaları ile ilgili olarak basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu:

“Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. El ele verip bunun altından kalkacağız. Konu vatan ve millet olduğunda spor kulüpleri ne yapabileceklerini iyi biliyorlar. Kulüpler olarak hızlıca reaksiyon gösterdik. Diğer kulüplere de teşekkür ediyorum. Halkımızın yardımlarına aracı olabilmek bu kadar acının arasında bizim için mutluluk kaynağı. Beşiktaşlı kardeşlerimiz yardımlarını Vodafone Park’a getirebilirler ya da Fenerbahçe ile Galatasaray’ın stadyumlarına bırakabilirler. Bu tüm dünyaya bir ders olsun. Türk halkı gerektiğinde tek yumruk olmayı her daim becerecektir. Temenni ediyorum ki kayıplarımız son bulur.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık