Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: Birlik ve beraberlik içinde olalım

Ahmet Nur Çebi: Birlik ve beraberlik içinde olalım

Beşiktaş Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurul toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı. Edinilen bilgilere göre; toplantıya Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Divan başkanlığını disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar’ın yaptığı ve 1728 kişinin katılım gösterdiği toplantıda 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu'na uygun olarak yapılması gereken tüzük değişiklikleri görüşülerek oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş’ı canı gönülden seven ve bu saate kadar salonda bizlere eşlik eden herkese teşekkür ederim. Bir sonraki tüzük toplantımıza bugün çok fazla malzeme çıktı. Bu tüzüğü masaya getiren benim yönetimimdi. Kabul edildi. Beşiktaş’a hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de kulübün menfaatleri için çalışmaya devam edeceğiz. Sizden ricam her zaman birlik ve beraberlik içinde olalım" şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık