Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi: Ben Beşiktaş'ı hırsızlara bırakmam!

Ahmet Nur Çebi: Ben Beşiktaş'ı hırsızlara bırakmam!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konularla ilgili olarak SÖZÜ'ye açıklamalarda bulundu. “Türk futbolunun kanayan yarası federasyondur kardeşim! Federasyonu ortadan kaldırın Kulüpler Birliği'ni devreye sokun onlardan daha iyi yönetir” diyen Başkan Çebi şöyle devam etti: “TFF olarak bütün kurulları siz seçiyorsunuz. Bu tarafsız olamaz. Bunun tarafsız olması için başkan ve yönetim kurulu gibi MHK ve Tahkim Kurulu için de seçim yapılmalı.” diyen Çebi şöyle devam etti:

“BEŞİKTAŞ OLMAZSA SEN HİÇ OLAMAZSIN”

“Onlar da listesini yapmalı, biz seçelim. Biz seçtiğimiz zaman kimse bir şey diyemez. Ama yok, istemiyorlar. Çünkü her şeyi idare etmek gibi düşünce biraz antidemokratik. ‘Beşiktaş'a ihtiyacımız zaten yok' demek akıl tutulması. Beşiktaş olmasa sen orada hiç olamazsın! ‘Sen oraya seçildin bize her türlü şeyi yapabilirsin, bu sana hak' diye bir şey yok! Onu bu camia yaptırmaz, Fenerbahçe de Galatasaray da olsa yaptırmaz. Orada çok canın sıkılıyorsa, rahatsızsan istifa eder gidersin.”

“HAREKETLERİNDEN HUZURSUZUZ”

“Bir huzursuzluk var. Gerginlikle huzursuzluk başka bir şey. Biz TFF Başkanı'nın hareketlerinin tavırlarından biraz huzursuz oluyoruz. Biraz da şahsileştirmiş vaziyette. Bunu da doğru bulmuyorum. Kulüpler Birliği'nde 19 takım varsa 17'sinden TFF Başkanı olmam yönünde istek geldi. Ben bunun olmayacağını söyledim. Onlar beni aday gösterip sonra vazgeçmediler. Ben istemediğim için görevim Beşiktaş olduğu için arkadaşlar bizi gündemden dışarı çıkardılar. Ben Beşiktaş'ı hırsızlara bırakmam!”

“ÖNCE AĞABEYLİK YAPACAKLAR”

“Dursun Özbek benim büyüğümdür, ağabeyimdir. Bir röportajında diyor ki ‘Tebrik etti mi, etmedi'. (Şampiyonluk için) Teamüllerde böyle bir şey yok. Biri bunu kıracaksa önce ağabeyler ağabeyliğini yapacak! Fenerbahçe ile Galatasaray arasında çok abartılı söz düellosu oluyor. Bunların hepsi kayıkçı kavgası! Aslında birbirleriyle sorunları yok. Varmış mış mış gibi gösterip gibi yürümeye çalışıyorlar. O kayık yürümez, su alır. Bunu birçoğu anladı da halen daha düzelemiyor!”

MEKTUP YOLA ÇIKTI!

“TFF Genel Kurulu'ndaki konuşmam sırasında TFF Başkanı'nın Ali Koç'a ne söylediğini görmedim. Ben onun dudak hareketlerini okuma eğitimine sahip değilim. İlk defa paylaşmak istiyorum. ‘Doğru mu değil mi? Sizin ağzınızdan duymak istiyoruz' diye kendisine resmi mektup yolladık. A şıkkı, hiç cevap vermeyecektir. O zaman bunu söylenmiş kabul ederim. B şıkkı böyle bir şey söylemedim diyebilir, teşekkür ederiz. Doğruyu söyleyeceğini umut ediyoruz. Söylemişse ona göre tavır alacağız.”

“BURAK’LA HESABI KAPATTIK”

“Burak Yılmaz, özünde Beşiktaşlı olan kardeşimiz. Benim o gün gönül koyduğum, kendimi  hala haklı görüyorum ama o defterleri kapattık, öpüştük. Aldığı bir-iki penaltı desek de bu bir espri. Alınmasın o da bizim çocuğumuz. Bize daha fazlasını verdiği için. Geçmişle hesabımızı kapattık. Türk futbolu milli takıma hoca arıyor ya belki Burak olacak. O da bizden olsun biz hazırlıyoruz onu.”

“YÜZDE 99 ŞAMPİYONUZ”

Geçen sezonu değerlendiren, yeni sezon için de umutlu konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Biz geçen sene şampiyonluğu nasıl kaybettik diye sorun; Mert kaleye 3 ay geç kaldı, Ghezzal'in hiç olmadığı bir sezon yaşadık. Josef Ankaragücü maçında sakatlandı. Bu üç oyuncu oynasaydı biz açık ara şampiyonduk! Aboubakar'ı gittik Weghorst'tan gelen parayla aldık. Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Aboubakar önceki dönemde sakat olduğu için oynamadı. Hatta ben onu zorladığım için Sivas'ta sahaya çıktı. Aboubakar'dan ben memnunum daha iyi olacak. Bana göre bu sezon şampiyonluk şansımız yüzde 99. Daha hazırız, daha aile havası oluştu” ifadelerini kullandı.

“8-10 MİLYON EURO MAAŞLA TRANSFER YOK”

Transfer konusunda camiaya da mesaj veren Çebi, “Sokakta bilinen, TV'de seyrettiğimiz büyük futbolcular var. Gidip onları almak başarı değil. Biz ocak ayında Şenol Hoca'nın, Amir, Onur, Aboubakar'ın gelmesiyle 2-3 transferle işi bitirmemizi sağlayacak konuma geldik. Transferler ne kadar gizli yapılırsa o kadar faydalı oluyor. İyi transferler yapmaya çalışıyoruz, yıldız falan 8-10 milyon Euro maaşla, bizde öyle yok” dedi.

“ÇOCUKLARI PARA MAKİNESİ OLARAK GÖRÜYORLAR”

“Arda Güler çok iyi çocuk. Türk vatandaşı olarak gurur duyduk. Biz de geçen sene üç gencimizi verdik. Açık konuşalım aileleri ve menajerleri bu çocukları para makinesi olarak görüyorlar. Emirhan'a o kadar ‘Gitme' dedim, ailesini zapt edemedik, menajerini durduramadık. Çocuklar karşıma çıkıyorlar, ‘Başkanım annem, babam, menajerim bilir. Biz bilmeyiz' diyorlar. Oğlum nasıl bilmezsin! Pasını, şutunu bilerek atıyorsan bunu da bilirsin. Gitmek isteyeni durduramıyorsunuz. Böyle de bakmak lazım.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık