Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu

Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu

- Valerien Ismael sizce nasıl bir başlangıç yaptı?

"Bir şeyin başlangıcı kadar gidişatı ve sonuçları da çok önemlidir. Biraz sabır gerekiyor. Bir maç çok iyi oluyor 'iyi' diyorsunuz. Sonra hemen kötü diyorsunuz. Şunu net olarak öğrenmeliyiz. Sabretmeyi bilmemiz lazım."

- Ismael'den nasıl bir enerji aldınız?

"Güven veriyor bana. Çünkü gayretli, çalışkan, istekli, hedefleri olan, başarıya kendini odaklamış birisi. Sporda bunlar çok önemli. Sabırlı olacak ve çok çalışacak. Yeter ki sabırlı olalım."

- Beşiktaş'ın kadrosunda Ersin, Can, Rıdvan, Serdar, Emirhan gibi çok potansiyelli gençler var. Sizin bu isimlerden beklentiniz nedir?

"Sahada son derece sevilen futbolcular vardır. Onlar oynarsa bu takım gol atar, şampiyon olur diyoruz. Gençlerden bu tür karakterler olmalarını bekliyoruz. Öncelikle taraftarlara umut vermelerini istiyorum."

- Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamama riski var. Avrupa'da olmamak ekonomik anlamda planlarınızı bozar mı?

"Biraz bozacak. Şampiyonlar Ligi'ne gidip en son ve en çok parayı toplayan biz olduk. Ülke puanlarından dolayı çok iyi durumda değiliz. Geçen yıl direkt olarak girdik gruplara. Bu yüzden oluşabilecek en iyi şartları en son biz yakaladık. Geçen sene bizim şampiyon olmamız çok önemliydi."

- Valerien Ismael ismini Türkiye'de kimse duymamıştı. Siz birden buldunuz, getirdiniz. Nereden buldunuz? Kim önerdi? Tercihinizde ne etkili oldu?

"Ismael'in bir hocalık kariyeri var. Bütün isimlerin kariyerlerine bakıyoruz. Gençlere değer veren, hırslı, çalışkan bir isim. 8 şampiyonluğu olan hocayı değil de 8 şampiyonluğu kazanma ihtimali olan hocayı bulursan başarılı olursun. Sen çalışmayıp para kazanan, çalışmadan okulunu geçen birini gördün mü? Hoca sabahtan akşama kadar maç izliyor."

- Peki Sergen Yalçın'ın ayrılması doğru muydu, yanlış mıydı?

"Sergen'in kalmasını istedim. Ben çok baskı yaptım kendisine. İki kereden sonra üçüncü kez kal desek onu yıpratacaktık. Üst üste gelen puan kayıplarından hoca da tedirgin oldu. İyi bir Beşiktaşlı çünkü. Ayrılık Sergen hocanın Beşiktaş'a verdiği değerden kaynaklandı."

- Atiba'nın durumu ne olacak? Kanada ile 2022 Dünya Kupası'na gideceği için bir sezon daha oynamak istiyor. Yeni sözleşme teklif edecek misiniz?

"Hoca kalsın derse kalır. Valerien Ismael şu an bize hiçbir futbolcu için görüş bildirmedi. Son hafta Konya maçının ardından rapor vereceğini ifade etti. Ljajic, Nsakala, Lens ve Douglas kesin gidiyor. Diğer oyunculardan kim gidecek kim kalacak o zaman belli olacak."

- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olmayı düşündünüz mü? Ya da istediniz mi?

"Hiç aday olmayı düşünmedim. Bana bu konuda teklifler geldi. Bu vatan görevi kadar önemliyse tartışamazsınız. Kimseye askere gitmek istiyor musun denmez. Tabii ki böyle bir şey olursa, hayır diyemeyiz. Ancak böyle bir sorumluluğum yok ise sağlığım el verdiği sürece Beşiktaş'a hizmet etmeyi tercih ederim."

- Rıdvan Yılmaz'ın talipleri hızla artıyor. E.Frankfurt ve Torino'nun Rıdvan için kulübe resmi teklif yaptığı doğru mu?

"Evet doğru, Rıdvan için resmi teklif geldi ama satmayı düşünmüyoruz. Bu yüzden bir bonservis belirlemedik. Ama 10 milyon euroyu bulması lazım teklifin. Bu sezon 10 milyon euroyu getiren olursa Rıdvan'ı Avrupa'ya gönderirim. Mühim olan Rıdvan'ı satmak kadar, yerine yeni birini koyabilmektir."

- Ceyhun Kazancı, Valerien Ismael ve taraftarların, Alexander Sörloth'u çok istediğini görüyoruz. Norveçli golcüyü kiralık mı, bonservisiyle birlikte mi düşünüyorsunuz?

"Sörloth'u ne alacağımı söyledim, ne almayacağımı. Transfer işi gizlidir. Sörloth'un bonservisi bize uyarsa tabii ki isterim. Hesap, kitap yapacağız. Beşiktaş'ın şartlarına ne uygunsa onu yapacağız."

Kaynak: Fotomaç

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık