Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Adım adım Beşiktaş'a! İki futbolcu birden

Adım adım Beşiktaş'a! İki futbolcu birden

Son olarak kadrosuna İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain’i katan Beşiktaş, İngiltere ve Rusya’dan birer yıldızın daha transferini bitiriyor. Siyah beyazlılar, Arsenal’den Nicolas Pepe ve CSKA Moskova’dan Bakhtiyar Zaynutdinov’u renklerine bağlama yolunda önemli mesafe kat etti. Her iki kulübün de bonservisleri bedelsiz olarak Beşiktaş’a vermeyi kabul ettiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; kanat forvet olarak görev yapan Fildişi Sahilli Pepe ve Kazak 10 numara Zaynutdinov’un transferlerinin bu hafta sonuçlanması beklenirken, asbaşkan Emre Kocadağ, bu iki oyuncunun dışında, biri 8 numara olmak üzere en az iki yıldız daha alacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın ilgilendiği futbolcular arasında Bologna’nın Gambiyalı sol kanat oyuncusu Musa Barrow’un da bulunduğu iddia edildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık