Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aboubakar'dan suçlamalara yanıt: Çok fedakârlık yaptım!

Aboubakar'dan suçlamalara yanıt: Çok fedakârlık yaptım!

Sergen Yalçın ile Burak Yılmaz’ın ‘çeşitli bahanelerle kasten oynamayıp maç seçiyor’ imasında bulunduğu Kamerunlu santrfor, “Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ciddiyetini kulüp doktorları biliyor. Hakkımda o iddiayı ortaya atanlara cevabımı sahada vereceğim” dedi.

İsmail Er'in Spor Arena'daki haberine göre; Beşiktaş’ta, eski teknik direktörler Sergen Yalçın ile Burak Yılmaz’ın ‘çeşitli bahanelerle kasten oynamayıp maç seçiyor’ iddiasında bulunduğu Vincent Aboubakar, hakkındaki suçlamaları bir kez daha yalanladı ve gereken cevabı sahada vereceğini söyledi. Hastalık ve sakatlık gerekçeleriyle takımının son 4 maçında oynayamayan Kamerunlu santrfor, kulüp asbaşkanı Emre Kocadağ’la yaptığı görüşmede, bugüne dek formasını giydiği her kulüpte özveriyle mücadele ettiğini vurguladı.

BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK FEDAKÂRLIK YAPTIM

Aboubakar, “Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum. Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim” dedi.

ABOUBAKAR’IN BEŞiKTAŞ KARNESi

SEZON MAÇ GOL ASiST

2016-17 38 19 4
2020-21 29 16 5
2022-23 16 13 2
2023-24 18 11 3
TOPLAM: 101 59 14

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık