Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aboubakar yeniden Beşiktaşlı oluyor! İşte yıllık ücreti ve geleceği tarih

Aboubakar yeniden Beşiktaşlı oluyor! İşte yıllık ücreti ve geleceği tarih

Beşiktaş, Kamerunlu futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. Cristiano Ronaldo’nun gelmesiyle, yabancı kontenjanını açmak için Al Nassr’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Aboubakar yeniden Beşiktaşlı oluyor. Kulübü ile hukuki ve mali sorunlarını çözüp sözleşmesini fesheden Kamerunlu oyuncu 2.5+1 yıllık anlaşma imzalayacağı siyah beyazlılardan senelik 2.5 milyon Euro alacak.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Wout Weghorst'un Manchester United’a gitmesinin ardından forvet için acil takviye arayan Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar’da mutlu sona ulaştı. Bilindiği gibi siyah beyazlıların asbaşkanı Emre Kocadağ Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Aboubakar gündemimizde ancak sözleşmesi devam ediyor. Durumu netleşir netleşmez bakacağız” demişti. Kulübü Al Nassr’la tazminat ve sözleşme konusundaki pürüzleri gideren Kamerunlu futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamak için bugün İstanbul’a gelecek.

İLK İKİ DÖNEMDE 67 MAÇTA 35 GOL ATTI

Suudi Arabistan Ligi’nde bir takımda en fazla sekiz yabancı futbolcuya izin verilmesi nedeniyle Al Nassr’ın yeni transferi Cristiano Ronaldo’ya yer açmak için karşılıklı anlaşarak gönderdiği Aboubakar, Beşiktaş ile 2,5+1 yıllık sözleşmi imzalayacak. 30 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak. Daha önce iki dönem siyah beyazlı takımda oynayan Aboubakar, 67 maçta 35 gol attı, 9 asist yaptı. Başarılı oyuncu bu sezon Al Nassr ile 12 karşılaşmaya çıkarken 4 gol, 2 asistlik performansa imza atmıştı. Aboubakar’ın 18 Ocak’ta Ankaragücü’yle oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında sahada olması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık