Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aboubakar: Maçı kazanmayı bildik

Aboubakar: Maçı kazanmayı bildik

Beşiktaş'ın Neftçi Bakü karşısında geri dönüşünü başlatan Aboubakar, edinilen bilgilere göre; maçın ardından şöyle konuştu:

"Lider değilim, takımın parçasıyım. Gelişmek için, Beşiktaş'ı daha yukarıya taşımak için herkese yardımcı olan bir oyuncuyum. Takımın bir parçasıyım. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geriden geldik ve iyi bir takım ruhu sergiledik. İkinci yarıda karakter sergiledik ve maçı kazandık. Önümüzdeki maçlar için iyi bir örnek oldu. Savaşan, bırakmayan bir takım olduğumuzu gösterdik. Mutluyuz.

Ghezzal çok önemli bir karakter, çok iyi bir oyuncu. Herkes hayatta zor onlar yaşıyor. Her zaman onun yanındayız. Zor anlar yaşıyor ama inanıyorum ki eski haline dönecek, tüm sorunlar çözülecek ve bizimle olacak."

Aboubakar'a 12 dakika yetti

Neftçi Bakü karşısında ilk yarısı 1-0 geride kapatan Beşiktaş'ta Aboubakar ikinci yarıya Rebic'in yerine oyunda başladı.

57. dakikada Masuaku'nun soldan pasını alan yıldız golcü, sağ ayağının içiyle uzak köşeye şık bir vuruş yaptı ve topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktığı 2016/17'den bu yana Avrupa kupalarında en fazla gol atan isim olan Vincent Aboubakar (9), bu sezon Konferans Ligi'nde çıktığı dört maçta da gole katkı yaptı.

Neftçi Bakü: Gol
Neftçi Bakü: Gol
Tirana: Gol
Tirana: Asist

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık