Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aboubakar damga vurdu!

Aboubakar damga vurdu!

Başakşehir ile Beşiktaş'ın kozlarını paylaştığı Süper Lig'in 25. hafta maçında Vincent Aboubakar'ın performansı dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ın devre arasındaki transferlerinden Aboubakar, Süper Lig'deki ilk 4 maçında 240 dakika sahada kalıp gol ya da asist katkısında bulunamamıştı.

Ankaragücü maçında sahne alan yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla 3. dönemindeki ilk golünü atmıştı.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA DA SAHNEYE ÇIKTI

Aboubakar, 1 hafta sonra oynanan Başakşehir karşılaşmasında da golünü atarak üst üste ikinci maçta ağları havalandırdı. Karşılaşmanın 15. dakikasında şık bir gole imza atan 31 yaşındaki futbolcu, 55. dakikada Masuaku'nun kaydettiği golde de asisti yapan isim oldu.

Aboubakar'ın Başakşehir karşısında gösterdiği performans sosyal medyada da çok konuşuldu.

GOMEZ'DEN SONRA BAŞARDI

Opta'nın verilerine göre; 14. dakikanın 51. saniyesinde ağları havalandıran Aboubakar, Beşiktaş'ın Süper Lig'de Eylül 2015'ten (14:19, Mario Gomez) bu yana İstanbul Başakşehir'e attığı en erken golü kaydetti.

Ayrıca Masaku'nun golüyle de 2-0'a getiren Beşiktaş, Süper Lig tarihinde bu deplasmanda ilk kez iki farklı üstünlük yakaladı.

MUAZZAM BİR TAKIM RUHU GÖSTERDİK

Maç sonu açıklamalarda bulunan Vincent Aboubakar şu ifadeleri kullandı:

Muazzam bir takım ruhu gösterdik. Herkes kazanmak için elinden geleni gösterdi, bu yüzden takımı tebrik etmek istiyorum. Bu şekilde devam etmek için herkes elinden geleni yapacak."

ELEŞTİRİLERİ OLUMLUYA ÇEVİRMEK LAZIM

İyi de oynasan, kötü de oynasan insanlar hep eleştirecekler. Eleştirileri her zaman olumluya çevirmek lazım. Bunun için çabalıyorum, bunun için çabalıyoruz.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık