Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Aboubakar, Beşiktaş'ta 2 yıl sonra ağları havalandırdı!

Aboubakar, Beşiktaş'ta 2 yıl sonra ağları havalandırdı!

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği maçta Vincent Aboubakar'ın performansı dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre; Teknik Direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Antalyaspor maçına göre Ankaragücü karşısında sahaya sürdüğü 11’de 5 değişikliğe gitti.

Deneyimli teknik adam, Rosier, Saiss, Umut Meraş, Dele Alli ve Muleka’nın yerine Onur Bulut, Omar Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic ve Aboubakar’a şans verdi.

Siyah-beyazlılar, Ankaragücü karşısına şu 11 ile sahaya çıktı:

“Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Nathan Radmond, Cenk Tosun ve Aboubakar”

240 DAKİKAYI BOŞ GEÇMİŞTİ

Beşiktaş'ın devre arasındaki transferlerinden Aboubakar, Süper Lig'deki ilk 4 maçında 240 dakika sahada kaldı ve gol ya da asist katkısı yapamadı.

SİFTAHI YAPTI

Ankaragücü maçının 55. dakikasında sahne alan ve skoru 2-1'e getiren Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 3. dönemindeki ilk golünü atmış oldu.

2 YIL SONRA ATTI

Kamerunlu yıldız, Beşiktaş formasıyla ligdeki son golünü 6 Mart 2021 tarihinde Gaziantep'e karşı atmıştı. Aboubakar, 2 yıl sonra yeniden golle tanışmış oldu.

ABOUBAKAR: 'ZOR MAÇTI, KAZANDIK, MUTLUYUZ'

Maç sonu açıklamalarda bulunan Aboubakar şu ifadeleri kullandı:

“Gol atmak güzeldi. Kazanamadığımız zaman hepimiz çok üzülüyoruz. Bunu düzeltmek için çok çalışmak durumunda olduğumuzu biliyoruz. Kazandığımızda mutlu oluyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak. Acı çekmeden başarılı olamayız. Bugün sahada savaşan ve fedakarlık yapan bir futbolcu grubu vardı. Zor bir maçtı, kazandık, mutluyuz. Hücum oyuncuları gol atamadıklarında eleştirilirler. Ben bu eleştirileri kendimi geliştirmek için kullanıyorum. Defansa yardımcı olmaya çalıştım, çok savaştım. Önemli olan takımın kazanması. Kötü gidişatı durdurduğumuzu düşünüyorum. Şimdi odaklanma ve maçları kazanma zamanı. Cenk’le harika bir iş birliğimiz var. O da şanssızlıklar yaşıyor. Önemli olan denemek ve takıma faydalı olmaya çalışmak. Cenk’le iyi bir ikiliyiz, böyle devam edeceğiz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık