Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

2020 feda ve veda yılı

2020 feda ve veda yılı

Beşiktaş yönetimi, ara transferde kadrosunu güçlendirmek için tüm şartları zorlama kararı aldı. TFF'nin harcama limitleri açıklamasının ardından oyuncu satmadan ya da yüksek maliyetli oyuncularını elden çıkarmadan transfer yapamayacak olan Beşiktaş'ta yönetimin eli kolu bağlandı. Yönetimin bir kısmı yüksek maliyetli oyuncuları maaşları konusunda ikna etmek için harekete geçti. Bir kısmı da futbolcu satışı yapmak için yollara döküldü. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi önceliği ayrılacak futbolculara verecek. Kadroda yeteri kadar şans bulamayan ve verimi az olan oyunculara gelen teklifler değerlendirilecek. Futbolcuların yüksek maaş yükünden de kurtulmak isteyen siyah beyazlılar, ayrılmak isteyen oyuncularla anlaşma yoluna da gidecek. Abdullah Avcı'dan gelen rapora göre hareket eden Beşiktaşlı yetkililer forvet, kanat ve merkez orta saha mevkilerine takviye yapmak istiyor.

Satılması planlanan oyuncular

Adem Ljajic: İtalya'dan teklifler olduğu iddia edilen Sırp oyuncu için takas olmadan para kazanmaya çalışılacak. Aynı bölgede forma giyen Yunus Mallı üzerinde bu yüzden duruluyor.
Güven Yalçın: Sezon başında İtalya'dan gelen teklifler şu anda yok. menajerlere Güven için görüşmelere hazır olunduğu mesajı verildi. Satıştan Eljif Elmas mucizesi bekleniyor.

Victor Ruiz: Sürekli sakat olan İspanyol oyuncunun ülkesine dönmesi sayesinde 2-2.25 milyon euro'luk bir bütçe yaratılabileceği tahmin ediliyor.

Douglas: Sakatlığı yüzünden sahada kimsenin göremediği Brezilyalı oyuncuyu ülkesinden bir takıma satarak en azından 1-2 milyon euro'luk bütçe yaratmak da hayaller arasında.

Tyler Boyd: Avrupa'da kalmak istese de, Boyd'un ABD ya da Meksika liglerinden birisine sürpriz bir rakam satılması ihtimalinin ortaya çıktığı gelen bilgiler arasında.

FEDAYA ZORLANANLAR

Oğzhan Özyakup: Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, "Sana 2.4 milyon euro veremem. Yok böyle bir para diyerek kulağını çektiği Oğuzhan, 400 bin euro'luk feda dedi. Ancak Başkan Çebi'ye bu yetmedi.

Jeremain Lens: Önümüzdeki 2.5 sezonda 4 milyon euro'ya yakın bir rakam daha kazanacak olan Hollandalı futbolcu kesinlikle gönderilmek isteniyor. Çareler ve alternatif yollar aranıyor.

Editör: Onur Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık