Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Yastayız! Beşiktaş Medya Grup açıklama yaptı!

Yastayız! Beşiktaş Medya Grup açıklama yaptı!

Beşiktaş Medya Grup Türkiye'yi vuran depremle ilgili bir dizi karar aldı. İletişim adına 7/24 tüm ekiple birlikte bu süreçte sadece deprem ile ilgili yayıncılık yapılacağı açıklandı.

RADYO BEŞİKTAŞ MÜZİK YAYINLARINI DURDURDU

Öte yandan bu süreçte Radyo Beşiktaş müzik yayınlarının kesildiği bildirildi. Beşiktaş Web Tv yayınlarına da bir süre müzik yüklenmeyeceği kaydedildi.
Gerektiği ve istek halinde özel söyleşilerin konu hakkında bilgilendirme programları ve de duyuruların Radyo Beşiktaş'ta yapılabileceği de açıklandı.

EŞ ZAMANLI ORTAK YAYINA GEÇİLDİ

Yapılan açıklamalarda kesintisiz olarak deprem bölgelerinden gelen haberlerin takipçilerle paylaşılacağına, son dakika sıcak gelişmelerin ve ihtiyaçların diğer medya kuruluşlarıyla ortak çalışma ile anında kamuoyuna durulacağı bildirildi. Bu arada Beşiktaş Medya Grup yayınlarının tümünde depremle ilgili haberlerin eş zamanlı yayınlayarak daha çok kitlelere ulaşılmaya çalışııldığı da vurgulandı.
  
YAYIN KONSEPTİNİ DEĞİŞTİRDİK!..

Beşiktaş Medya Grup www.besiktas.com.tr basın yayın platformunun ulusal anlamda tamamen deprem ile ilgili yayınlara geçtiğini ve bu özel durum karşısında tümyayınların konseptinin değiştirildiği açıkladı.
Yerel haberlerin ise www.gazetebesiktas.com.tr 'dan takip edilebileceği bildirildi.

Konu ile ilgili 2 adette önemli duyuruda bulundu.

KAMUOYUNA DUYURU: Beşiktaş Medya Grup kamuoyunu bilgilendirme adına tüm yayınlarını özel ve kamu kuruluşlarına açmıştır. Herkese söz hakkı verilecektir. 2 haber sitemiz ve 4 sosyal medya hesabımız ortak yayına geçtik, yüzbinlere ulaşarak, kamuoyu oluşturacağız. Ekibimiz 7/24 görev başındadır. E- posta ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

KAMUOYUNA DUYURU: Kamuoyunu direk ilgilendiren haber, duyuru, çağrı vb. iletişimlerin dışında yardım içeren basın bültenleri ve tanıtım amaçlı haberleri yayınlamama kararı aldık.

>>TÜM YAYINLARIMIZ

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık