Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Usta yorumcu Serdar Sarıdağ, Dortmund maçı öncesi Sergen Yalçın'ın basın toplantısındaki şifrelerini açıkladı!

Usta yorumcu Serdar Sarıdağ, Dortmund maçı öncesi Sergen Yalçın'ın basın toplantısındaki şifrelerini açıkladı!

Usta yazar ve yorumcu Serdar Sarıdağ, YouTube kanalındaki yeni videosunda, flaş açıklamalarda bulundu. Sarıdağ, "Sergen Yalçın neden çok heyecanlı? Borussia Dortmund tarafında endişe var mı? Maça neden tribünler damga vurur?" sorularını yorumladı.

Hem Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hem de B. Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose'un basın açıklamalarını izlediğini söyleyen Serdar Sarısağ, "Her iki teknik adam da adımlarını çok sakin atacak gibi duruyor. İki tarafında tedirginlikleri var. Ama iki tarafında güvendiği noktalar var. Sergen hocanın basın toplantısına baktığımızda, Ersin dışında herkesin yabancı olacağını anlıyoruz."

Beşiktaş'ın B. Dortmund'un zayıf noktaları üzerinde çalıştığını ifade eden Sarıdağ, "Sergen hocanın mutlu bir heyecanı var. Çünkü hocalık kariyerinde Şampiyonlar Ligi'ndeki kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi maçı ve Beşiktaş'ın başındayken bunu yaşıyor." şeklinde konuştu.

Serdar Sarıdağ'ın tüm yorumlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık