Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tümer Metin'den Valérien yorumu: Sezon sonunu göremeyebilir

Tümer Metin'den Valérien yorumu: Sezon sonunu göremeyebilir

Tümer Metin, ‘Benim için referans maçı Trabzon maçı değildi. Çünkü futbolcular, teknik direktör değişikliği sonrası bir reaksiyon gösterecekti. Esas, bu haftaki Alanya maçında görmek lazım hocayı. İçimden bir ses Valerian İsmael sezon sonunu görmeyebilir diyor’ ifadesini kullandı.

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; NutSpor’da açıklamalar yapan Tümer Metin’in sözleri şöyle:

‘Trabzonspor maçında Valerian İsmael’in kenardaki duruşunu beğendim. Maçın içinde, mücadeleye hakim, maçı yaşıyor. Bir referans maçı oynayacaktı ama bence bu Trabzon maçı değildi. Çünkü ben bilirim. Teknik direktör değişikliklerinde ilk idman temaslı geçer, kıran kırana geçer. Çata çat geçer. Oğuzhan uzun zamandır oynamayı dert etmiyordu ama geçen hafta etmiş olabilir. Gökhan Töre dakika bulamıyordu ama geçen haftayı dert etmiş olabilir. Sonra hoca tarafını belli ettiği dakika fabrika ayarları yavaş yavaş oturur. Şimdi bakacağız bir sonraki sınava. Trabzon deplasmanında yüksek şiddetli bir mücadele, istek, arzu, oyuna tutunma isteği gördük. Ama iç saha maçı benim referansımdır. Rakip Alanyaspor. Valerian İsmael’in sınavı iç sahada vereceği oyunla ortaya çıkacak tablo. Bakacağız ona. Çok ütopik bir şey söyleyeyim mi? Bunu da tutun bir yerde! Valerian İsmael sezon sonunu göremeyebilir. İçimden bir ses öyle diyor.’

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık