Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tam 21 yıldır kesintisiz yayında! Gazete Beşiktaş Ağustos sayısı yine bomba gibi!

Tam 21 yıldır kesintisiz yayında! Gazete Beşiktaş Ağustos sayısı yine bomba gibi!

Tam 21 yıl aralıksız yayınlanan Gazete Beşiktaş yine ses getirecek siyeset, spor kent polis adliye ve istanbul haberleri ile gündem yaratacak, tarihe yayın arşivi ile ışık tutacak!..

Gazeteci İsmail Baştuğ'un kurduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye ve Dünya Spor Yazarları üyesi, Ekonomi Gazetecileri üyesi sarı basın kartı sahi bi deneyimli  ve genç gazetecilerin hazırladığı Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlılaraın ilk ve tek gazetesi olan Gazete Beşiktaş'ta 1 ayın panoramasını bulacaksınız. 
Siyasi liderlerin demeçleri, yerel yönetimlerin icraatları, Beşiktaş ve İstanbul'da yaşanan olaylar ile dopdolu Gazete Beşiktaş'ın yeni sayısı her ayın ilk haftası bilindiği gibi dağıtımla birlikte internet üzerinden dünyanın her yerinden okunabiliyor. 

ÖZEL BİR UYGULAMA

Öte yandan www.besiktas.com.tr gibi özel bir ada sahip internet platformundan günlük haberleri takip edebilirsiniz. Diğer yandan QR kodu ile web siteden gazetenizi okuyabilir haber sitesini ve sosyal medyayı takip edebilir, radyo ve TV yayınlarını 7/24 kesintisiz izleyebilirsiniz.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık