Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Spor yazarlarından İstanbulspor - Beşiktaş maçı öncesinde flaş değerlendirmeler!

Spor yazarlarından İstanbulspor - Beşiktaş maçı öncesinde flaş değerlendirmeler!

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor ile  bu akşam 20:00'de  Atatürk Olimpiyat Stadı’n karşılaşacak. Heyecanla beklenen maç öncesinde spor yazarları, siyah-beyazlılar hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte, derlediklerimiz...

Serdar Sarıdağ: İstanbulspor maçında kalede kim olacak? 

Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Sarıdağ, YouTube kanalında yayınladığı videoda, İstanbulspor-Beşiktaş maçı ile ilgili tespitlerde bulundu. Sarıdağ, "İstanbulspor maçında kalede kim olacak? Beşiktaş, milli arada hangi bölgeyi kampa alıyor?" sorularını yorumladı. Serdar Sarıdağ'ın tüm yorumlarını dinlemek için tıklayınız.

Turgay Demir'den Erdin Destanoğlu açıklaması

Spor yazarı ve yorumcusu Turgay Demir, Ersin Destanoğlu konusuna açıklık getirdi. Beşiktaş'ın kalesinde İstanbulspor maçında genç eldivenin olacağını açıklayan Turgay Demir Twitter hesabında, "FLAŞ… Ersin krizi çözüldü; İstanbul maçında kalede olacak. Yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı…" ifadelerine yer verdi.

Ergin Aslan'dan köşesinde Beşiktaş sözleri

Spor yazarı ve yorumcusu Ergin Aslan, "Ligde makas açılacak" başlıklı köşe yazısında Beşiktaş ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Fırsat maçı

Beşiktaş, geride kalan haftaları kriter aldığımızda çok net üstünlük kurabileceği İstanbulspor’la oynayacak. Kartal’ın ritmini Başakşehir bozdu. Fenerbahçe derbisi öncesi bu ritmi yeniden yakalamak için İstanbulspor maçı bir fırsat. Siyah-beyazlıların coşkulu oyun başlangıcını yeniden gösterime sokacağını ve istediğini alacağını düşünüyorum. İstanbulspor gibi takımlar ise, henüz alışamadıkları Süper Lig’de her geçen hafta rakipler için daha tehlikeli olurlar. O yüzden bu tarz ekiplerle sezonun başlarında oynamak avantajdır."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık